Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deniz, dişler, fenerinden, gülen, projesi

Deniz Feneri'nden 'Gülen Dişler Projesi'

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Deniz Feneri'nden 'Gülen Dişler Projesi'

Deniz Feneri Ege Temsilciliği'ne bağlı 11 ilde başlatılan "Gülen Dişler Projesi" başarı ile tamamlandı

Deniz Feneri Derneği’nin sağlıklı nesiller yetiştirmek amaçlı başlattığı “Gülen Dişler Projesi” Denizli ilinde yapılan diş fırçası, diş macunu dağıtımı ve eğitimle birlikte tamamlandı 07 Nisan tarihinde başlanan ve 11 ilde yürütülen projede 9 ilde bulunan ilköğretim okullarında eğitim destekli olarak çalışma yapılırken diğer illerde ise gıda yardımları ile bilirlikte çocuklu ailelere ulaşıldı Her ilde 10 bin çocuğa diş fırçası ve diş macunu dağıtılan Gülen Dişler Projesi”nde eğitimde başarı sağlamak için Milli Eğitim Bakanlığı onaylı animasyon film izlettirilmesi ve palyaço gibi çocukların sevdiği karakterlerle dağıtımların gerçekleştirilmesi çocukların ilgisini çekti

Konu ile ilgili bilgi veren Deniz Feneri Derneği Başkan Yardımcısı İbrahim Altan, projede hedeflediğimiz rakama ulaştık 100 bin çocuğumuz “ Deniz Feneri Gülen Dişler Projesi “ ile nasıl diş fırçalayacağını öğrendi Çalışmalarımızı yürüttüğümüz illerde, Sağlık Müdürlükleri’nin onayladığı uzman doktorların verdiği eğitimler projenin başarısında önemli bir yere sahip” dedi Deniz Feneri’nin uyguladığı projelerle yardım anlayışını değiştirdiğini ifade eden İbrahim Altan, “Yardım olgusuna sadece gıda, giyim ve nakdi yardım yapmak olarak bakmıyoruz Örneğin, sağlık konusunda kalıcı çözümler üretmek için çocuklarımıza eğitimler veriyoruz Sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak için ailelere sürekli gelir imkânı sağlayacak projeler üreterek uyguluyoruz” açıklamasını yaptı

Projenin uygulandığı iller şöyle; İzmir, Aydın, Çanakkale, Isparta, Manisa, Muğla, Antalya, Burdur, Denizli, Balıkesir ve Uşak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com