|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
numaramı, tasarrufu, teşvik, öğrenebilirim |
![]() |
Tasarrufu Teşvik Numaramı Nasıl Öğrenebilirim? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tasarrufu Teşvik Numaramı Nasıl Öğrenebilirim?Soru : 2001 yılından önce çalıştığım şirket kapanmış ve hiçbir yetkili veya çalışanına ulaşamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cevap: sevgili serkan kardeş tasarrufu teşfik numarası için izlenen prosüdür şöyledir ![]() Tasarrufu Teşvik Hesap numaralarını bilmeyen hak sahipleri; öncelikle kurum veya işyerlerine, kurum veya işyerlerinden bu numaralarını öğrenemeyenler ise nüfus bilgileri ile Banka şubelerine başvurabilirler ![]() 3 ![]() ![]() buradaki bankanın ziraat bankası olduğunu söylememe gerek yok sanıyorum ![]() sevgiyle kal bilmiyorum dediğim konu hakkında 2 saat eh bence dersem günlerce konuşurum |
![]() |
![]() |
![]() |
Tasarrufu Teşvik Numaramı Nasıl Öğrenebilirim? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tasarrufu Teşvik Numaramı Nasıl Öğrenebilirim?唉,现在这个时候的天气又变冷了,真不是人过的。所以,看了楼主的贴,俺感到好冷哦!!呵呵------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------google提供的广告 [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|