![]() |
Fatiha Kardeşim Olur Musun? |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Fatiha Kardeşim Olur Musun?Kardeşim!” diyorum karındaşımdan öte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardeşlik Yaratan'ın bakışıyla sevmektir ![]() Kardeşlik, yalnızca aynı sevgiyi paylaşmak değildir; sevgiyi onurlandırmaktır ![]() ![]() Kardeş duygular, Peygamber sünnetidir ![]() Kardeşlik Habîb-i Ekrem'in pırıltısını almak için, göz göze salât ü selâm getirmektir ![]() ![]() ![]() ![]() Kardeşlik "bir” yerine, "bin”ler olmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her gün kırk kere bunun sözünü verip "sâhibu'l-vefâ” olmaktır kardeşlik Kardeşlik karındaşımdan öte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH Rasûlü buyurur ki: "-Kıyamette kardeşlik candan özge! Herkes telâş içindeyken, evlât medet umunca ana-babasından, onlar bir o yana, bir bu yana kaçışırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kardeşim” diyorum, karındaşımdam öte! ![]() ![]() "Kardeşim” diyorum kendimi bildiğimden öte ![]() ![]() ![]() "Kardeşim” diyorum candan özge, candan ziyâde sen de benim kardeşim olur musun?candan özge,candan ziyade
![]() ![]() ![]() benim ruhaniyetime her aklına geldiğim anda bir fatiha gönderirmisin? ve senden bu formdaki bütün kardeşlerinin ruhu için sadece tek bir fatiha istesem,okuyabilirmisin? |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Fatiha Kardeşim Olur Musun? |
![]() |
![]() |
#2 |
aqrasif'm
|
![]() Cevap : Fatiha Kardeşim Olur Musun?kardeşim isterde okumazmıyım hiç :) ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|