![]() |
Buyrun AMİN Diyelim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Buyrun AMİN Diyelim..Âlemlerin Rabbi Yüce Allah’a, O’nun ilmi adedince hamd ve şükür; beşeriyetin medar-ı iftiharı Peygamber Efendimiz’e, âline ve ashabına okyanuslardaki su damlacıkları sayısınca salât ü selam ediyor; bu âciz kulun dualarına da icabet edileceği recâsıyla bir kez daha ellerimi açıp “Amin!” diyorum: Allahım, beni, bütün mü’min kardeşlerimi, mü’mine bacılarımı ve arkadaşlarımı kurbiyetinin halaveti ve üns esintileriyle rızıklandır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahım, işte ben mücrim kulun, pek çok hata ve günaha bulaşmış ellerimi kaldırıyor ve Sana yalvarıyorum ![]() ![]() Allahım, hakkındaki hüsn-ü zannıma göre bana muamele ve mukabelede bulun; bağışla beni; ey yegâne merhamet sahibi Rahman ü Rahîm ve ey tevbeye koşan günahkârları mağfiret buyuran Gaffâr u Settâr bendeni rahmetinle yarlığa ![]() ![]() Allahım! Niyazımın sonunda mukarrebliğin zirvesi Efendimiz Hazreti Muhammed’e, ihlas burcunun kahramanları olan aile halkına ve yol arkadaşlarına salât ü selam ediyor; reca duygusuyla dopdolu olarak bir kez daha rahmet-i ilahiyene sığınıyor; gerçek güç ve kuvvetin sadece Senden olduğunun şuuru içinde “Lâ havle velâ kuvvete illâ billah” unvanlı Cennet hazinenden sürpriz hediyeler bekliyorum ![]() Dualarımı kabul buyur, Rabbim!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Buyrun AMİN Diyelim.. |
![]() |
![]() |
#2 |
aqrasif'm
|
![]() Cevap : Buyrun AMİN Diyelim..aminnnn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
b@ron
|
![]() Cevap : Buyrun AMİN Diyelim..Amiin kardeşim amin Allah razı olsun ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
haticee
|
![]() Cevap : Buyrun AMİN Diyelim..allah razı olsun cnm amin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|