Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dişleriniz, sarı

Dişleriniz Sarı Mı?

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dişleriniz Sarı Mı?

Evde uygulayacağınız yöntem onları beyazlatacak

Suna Dumankaya sorularınızı yanıtlıyor

Dişlerimin rengi çok sarı Ne yaparsam yapayım, onları beyazlatmayı başaramadım Utancımdan içimden geldiği gibi gülümseyemez oldum Bana çare olacak bir formülünüz var mı? Gökçe S/Antalya

Bir adet olgun çileği ezip, bir çay kaşığı karbonatla karıştırın Diş fırçanızı bu karışıma batırın Ardından da dişlerinizi bu fırçayla fırçalayın Fırçalama işleminin beş dakika sürmesine özen gösterin Bu yöntemden haftada sadece bir kez yararlanın Eğer hâlâ görünmediyseniz, bir diş doktoruna görünmenizde de yarar var

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com