![]() |
Hamur Tatlısı Yerine Hoşaf |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamur Tatlısı Yerine HoşafDicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Beslenme ve Diyet Bölümü Şefi Yrd ![]() ![]() ![]() ![]() Geçmiş yıllarda pekmez ile hazırlanan hoşafın şekerli suda kaynatılarak yapıldığını kaydeden Çelik, hoşafın bol karbonhidrat, vitamin ve meyvelerle yapıldığı için doğası gereği mineral içerdiğini anlattı ![]() Hoşafın hafif ve yağsız bir tatlı olduğunu ifade eden Çelik, şöyle dedi: ''Sıcak yaz günlerinde iftar sofralarında sindirimi kolay olan hoşafları öneriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AA |
![]() |
![]() |
|