Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşünme, sağlıklı, tekniği

Sağlıklı Düşünme Tekniği.

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sağlıklı Düşünme Tekniği.

Hesap günü cehennem üzerine kurulacak olan köprü olduğu bilinmektedir Kur'an-ı Kerim'de geçiyor okuduğum kadarı ile İnşallah bir sonraki ayın sonuna kadar hayırlısıyla anlayıp, ilk okumamı tamamlamış olacağım

Bir takım gerçek dışı olduğunu düşündüğüm söylemler var çünkü Kur'an-ı Kerim'de rastlamadım diyorlar ki Kurbanın üstüne binip Sırat köprüsünden geçebiliriz Sırf bu yüzden iyilikte yarışmayanlar da Kurban kesmektedirler bu kötü değil ancak onlar sadece kurban kestikleri için cennete girebileceklerine inanıyorlar umarım iyiliklerini sürdürürler ve diğer gerçekleri de görürler

Kur'an-ı Kerim ile yaşamak yasaklarından kaçınmak ancak sağlam akıl sahipleri içindir
Diğerleri erteleyerek ondan yüz çevirmektedirler ve büyük hata ediyorlar

Allah herkese hak ettiğinin karşılığı, Hakkıyla verecek olandır Bana göre herkes Allah'ın Ayetlerini okumalı ve bilincini yüksek tutup iyilikte yarışmalı çünkü bu kadar iyilik ettim yeter demek Allah'tan beklentinizin az oluşunu gösterir bana göre Ben ne desem hata payı Kur'an-ı Kerim tek doğru yol göstericidir Öyleyse korkmayın asla zarar etmessiniz, hayır'ı (olayları) sabır ile karşılayanlardan olmanız dileğiyle çok selamlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com