Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşmalısınız, bilgi, cinsel, doğru, ile, korkuları

Cinsel Korkuları Doğru Bilgi İle Aşmalısınız

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cinsel Korkuları Doğru Bilgi İle Aşmalısınız

Yakında evleneceğim ama ilk geceden çok korkuyorum Çünkü ilk gece 'ayrılamamış' bir çiftin hastaneye götürüldüğünü ve orada doktorlar tarafından ayrıldığına dair bir konuşmaya şahit oldum Bu beni çok etkiledi, doğru mudur bu anlatılanlar? YE/Ankara

İlk gece ve kızlık zarı genç kızlarımızın en çok merak ettiği ve kaygı yaşadığı sorunların başında gelmektedir Çünkü cinsellik ayıp, yasak ve günah sayılan, konuşulmayan ve eğitim verilmeyen bir konudur

HURAFELER YANILTIR

Ancak rahat olun, çünkü normal şartlar altında normal bir kızlık zarı ilk gece de yüzüncü gece de kanamaz, delinmez, patlamaz, yırtılmaz, cinsel ilişki ağrı ve acı yapmaz Sadece hafif bir açılma olur ve bu da rahatsanız, kendinizi kasmazsanız hiç fark edilmez Duyduğunuz yanlış konuşmaları, cinsel mitleri (hurafeleri) kafanızdan atarak nişanlınızla cinsel bilgilerinizi arttıracak doğru kaynakları okumanızda fayda var Cinsellik, cinsel ilişki ve kızlık zarı konusunda bilgilenmek korkularınızı azaltabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com