Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
100mg, kullanan, lustral

Lustral 100Mg Kullanan Var Mı?

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selam arkadaşlar Şimdi ben bu ilacı dün ilk kez içtim Cildimde bazı kızarıklıklar çıkmıştı cildiye doktoruna gittim tahlillerden sonra stresle alakalı olduğunu söyledi ve bana bu ilacı yazdı Günde bir defa 100mg içmemi söyledi Bende dün içtim

Acaba aranızda daha önce bu ilacı kullanan varsa şunu sormak istiyorum bu ilaç tansiyonu düşürüyormu?

Çünkü dün çok fenalaştım sağlık ocağına gittik tansiyonumu dijital cihazdan alamadılar sanırım çok düşük olduğunda alınmıyormuş sağlık ocağı doktoru acile gitmemizi söyledi

Orda ölçtürdüm 10-6 çıktı Tabii temiz havadan sonra biraz kendime gelmiştim

Şimdi benim normalde tansiyonum hep 12-8, 12-7 arasıdır İlk defa tansiyonum 10'a 6 çıktı Doktor şekerimi filanda ölçtü muayene ederken sorular soruyordu o ilacı içtiğimi söyledim hemen muayeneyi bıraktı ondandır dedi Şimdi benimde kafama takıldı bir ilaç nasıl böyle bişeye yol açar

Acaba aranızda kullanan var mı? Bu ilaç tansiyonu düşürüyormu? Çünkü doktor biraz üstünkörü cevaplar verdi ilaca devam edip etmeyeceğimide söylemedi Kafam karmakarışık oldu tekrar hastane işiylede uğraşmak istemiyorum Aranızda kullanan varsa bu ilacı ve bana anlatırsa çok makbule geçer

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-23-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

bn o ilacı kullandım hmde 200 mg(anti deprasan)
ama öyle birşeye yol açıyormu bilmiyorum bende hiç bi etki yaratmadıgı için doktorum habire ilacın dozunu arttırıyordu ve bende giderek durgunlaşma başladı hemde aşırı
çevremdekilerden olumsuz eleştirilerde almaya başladım ve aşırı zayıflatan bi ilaçç
her gören nolmuş sana diyordu yemek yeme istegi ortaadan kalkıyo ve de baya bi durgunlaştırmıştı benii ama ilacın asıl kullanma sebei farklıydı tabikide ben zayıflamak için anti deprasan kullanacak degilim yada durgunlarşam için
bende işe yaramayınca tabi bu kanıya ben varmadım doktorda farkındaydı ilaçı da doktora gitmeyi de bıraktım tavsiye etmem kullanmaa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com