![]() |
Lustral 100Mg Kullanan Var Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lustral 100Mg Kullanan Var Mı?Selam arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acaba aranızda daha önce bu ilacı kullanan varsa şunu sormak istiyorum bu ilaç tansiyonu düşürüyormu? Çünkü dün çok fenalaştım sağlık ocağına gittik tansiyonumu dijital cihazdan alamadılar sanırım çok düşük olduğunda alınmıyormuş sağlık ocağı doktoru acile gitmemizi söyledi ![]() Orda ölçtürdüm 10-6 çıktı ![]() ![]() Şimdi benim normalde tansiyonum hep 12-8, 12-7 arasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Acaba aranızda kullanan var mı? Bu ilaç tansiyonu düşürüyormu? Çünkü doktor biraz üstünkörü cevaplar verdi ilaca devam edip etmeyeceğimide söylemedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Lustral 100Mg Kullanan Var Mı? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lustral 100Mg Kullanan Var Mı?bn o ilacı kullandım hmde 200 mg ![]() ama öyle birşeye yol açıyormu bilmiyorum bende hiç bi etki yaratmadıgı için doktorum habire ilacın dozunu arttırıyordu ve bende giderek durgunlaşma başladı hemde aşırı ![]() ![]() çevremdekilerden olumsuz eleştirilerde almaya başladım ve aşırı zayıflatan bi ilaçç ![]() ![]() her gören nolmuş sana diyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bende işe yaramayınca tabi bu kanıya ben varmadım doktorda farkındaydı ilaçı da doktora gitmeyi de bıraktım tavsiye etmem kullanmaa ![]() |
![]() |
![]() |
|