![]() |
Bebek.. |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
Bebek..Genç kadın, bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi ![]() Kıvırcık sarı saçları, iri mavi gözleri, kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek, kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu ![]() Cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde: — Dokunma bana! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın, korkuyla irkilip etrafına bakındı ![]() ![]() Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü ![]() ![]() ![]() ![]() Bebek: — Bana yaklaşmanı istemiyorum, diye devam etti ![]() ![]() Kadın, biraz olsun kendini toplayarak: — Çocuklarımız hep erkek oluyor, dedi ![]() ![]() ![]() — Beni öpemezsin, diye ağlamaya başladı bebek ![]() ![]() — Neden? diye sordu kadın ![]() — Bunun sebebini bilmen gerekir, dedi ![]() ![]() Kadın, neler olup bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi
![]() ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu ![]() bir tanesini vazodan çıkartıp kadına uzatırken: — Geçmiş olsun hanımefendi, dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|