|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
doku, merkezleri, nakli, organ, türkiye`deki |
![]() |
Türkiye`Deki Doku Ve Organ Nakli Merkezleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkiye`Deki Doku Ve Organ Nakli MerkezleriMERKEZ YAPILAN NAKİL TÜRÜ Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Antalya Kalp, karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Adana Kalp, karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Ankara Kalp, karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Ankara Kalp, karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Ankara Kalp, karaciğer,böbrek, kornea Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Ankara Kalp, karaciğer,böbrek, kornea İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi, İstanbul Karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi, İstanbul Kalp, karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İstanbul Böbrek, kornea, kemik iliği Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Kalp, karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Kalp, karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Bursa Böbrek, kornea Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Kayseri Böbrek, kornea, kemik iliği On Dokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Samsun Böbrek, kornea Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Eskişehir Karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Trabzon Kemik iliği Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Konya Böbrek Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Erzurum Böbrek Gülhane Askeri Tıp Akademisi Komutanlığı, Ankara Kalp, karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği SSK Ankara İhtisas Hastanesi, Ankara Böbrek SSK Tepecik Eğitim Hastanesi, İzmir Böbrek, kornea, kemik iliği SSK İzmir Eğitim Hastanesi, İzmir Böbrek, kornea Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Kornea Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Kornea, kemik iliği Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Kalp, karaciğer,böbrek Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Böbrek, kornea Dr ![]() Koşuyolu Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Kalp Prof ![]() ![]() ![]() Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Karaciğer, pankreans, böbrek, kemik iliği, kornea |
![]() |
![]() |
|