Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doku, merkezleri, nakli, organ, türkiye`deki

Türkiye`Deki Doku Ve Organ Nakli Merkezleri

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkiye`Deki Doku Ve Organ Nakli Merkezleri

MERKEZ YAPILAN NAKİL TÜRÜ
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Antalya Kalp, karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Adana Kalp, karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Ankara Kalp, karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Ankara Kalp, karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Ankara Kalp, karaciğer,böbrek, kornea

Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Ankara Kalp, karaciğer,böbrek, kornea

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi, İstanbul Karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi, İstanbul Kalp, karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İstanbul Böbrek, kornea, kemik iliği

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Kalp, karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Kalp, karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Bursa Böbrek, kornea

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Kayseri Böbrek, kornea, kemik iliği

On Dokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Samsun Böbrek, kornea

Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Eskişehir Karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Trabzon Kemik iliği

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Konya Böbrek

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Erzurum Böbrek

Gülhane Askeri Tıp Akademisi Komutanlığı, Ankara Kalp, karaciğer,böbrek, kornea, kemik iliği

SSK Ankara İhtisas Hastanesi, Ankara Böbrek

SSK Tepecik Eğitim Hastanesi, İzmir Böbrek, kornea, kemik iliği

SSK İzmir Eğitim Hastanesi, İzmir Böbrek, kornea

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Kornea

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Kornea, kemik iliği

Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Kalp, karaciğer,böbrek

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Böbrek, kornea

Dr Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Kornea

Koşuyolu Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Kalp

Prof Dr N Reşat Belger Beyoğlu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Kornea

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Karaciğer, pankreans, böbrek, kemik iliği, kornea

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com