08-23-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
&Quot;Kendi Sıranı, Kendin Yap!&Quot;
Koordinatörlüğünü Teknik Eğitim Fakültesi Metal Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Yrd Doç Dr Ramazan Kayıkçı'nın kurduğu imalat ekibi, 4 yılda toplam 12 bin kişilik sıra imalatı gerçekleştirdi İmalatlar, Teknik Eğitim Fakültesi (TEF) Metal Eğitimi Bölümü Kaynak ve Temel İşlemler atölyelerinde öğrenciler ve teknisyenler tarafından yapılıyor Sıraların ahşap, vernikleme işlemleri ise Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Eğitimi Bölümü tarafından gerçekleştiriliyor Üretilen modern sınıflar, sinema sistemi katlanabilir koltuklar, projeksiyon sistemi, çok fonksiyonlu kürsü, her öğrenciye yetecek sayıda askılık ve temizliği kolay sıralardan oluşuyor
İmalatlardan öğrenciler para da kazanıyor
Modern sınıfların imalatında çalışan öğrenciler ücret karşılığı çalışıyor ve bütçelerine katkı sağlıyor Konu ile ilgili bilgi veren Yard Doç Dr Ramazan Kayıkçı, "Üniversitemizin modernleşme sürecinde birçok fakülte, yüksekokul ve birimlerimiz için sıra ve sınıf imalatı gerçekleştirdik Hâlâ rektörlüğümüzün talebine göre üretimlerimiz devam etmekte Bu çalışmalarda teknisyenlerimizin ve öğrencilerimizin emeği büyük Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin modern sınıflarda öğrenim görmesine katkı sağlamak ekibimiz için gurur vericidir " şeklinde konuştu
Kaynak: Zaman
|
|
|