|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bahar, geldi, yasağı, üniversiteliye, şenliği |
![]() |
Üniversiteliye Bahar Şenliği Yasağı Geldi! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üniversiteliye Bahar Şenliği Yasağı Geldi!İstanbul Valiliği'ndeki toplantıda, "Şenlikler sempatizan kazanmak için uygun zemin oluşturuyor" denildi ![]() İstanbul Valisi Muammer Güler başkanlığında düzenlenen ve üniversite yönetimlerinin katıldığı toplantıda, il genelindeki tüm üniversitelerin kampuslarının içinde bundan sonra şenlik yapılmamasına karar verildi ![]() İstanbul Valiliği'nde yapılan toplantıda, 2005-2006 eğitim-öğretim yılında yaşanan olaylar anlatıldı, yeni olayların yaşanmaması için gereken tedbirler tartışıldı ![]() Brifingde eğitim-öğretim yıllarının başında ve sonunda üniversitelerde düzenlenen "öğrenci şenlikleri"nin sempatizan kazanmak için uygun zemin oluşturduğuna dikkat çekildi ![]() ![]() Buna göre, İstanbul genelindeki 22 üniversitede kampus içinde öğrenci şenliklerinin yasaklanması kararı alındı ![]() Toplantıda dikkat çeken bir başka nokta da öğrenci olaylarının değişen boyutu oldu ![]() ![]() Buna karşın eylemlerin, şiddet içeren ve provokatif özelikler taşıyan etnik kökene dayalı kavgalara dönüştüğünün gözlemlendiği ifade edildi ![]() ![]() Broşürle terör uyarısı Üniversite yönetimleri ve polis bu yıl öğrencileri bilgilendirme kararı aldı ![]() ![]() Kaynak: Milliyet |
![]() |
![]() |
|