Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eğitim, kanalı, kuruyor, trt

Trt,Eğitim Kanalı Kuruyor

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Trt,Eğitim Kanalı Kuruyor

Anadolu Üniversitesi ve TRT işbirliğiyle hazırlanan yeni televizyon kanalı “TRT Eğitim” 2011’in ilk günlerinde faaliyete geçecek

Bir süredir hazırlıkları devam eden TRT Eğitim kanalının açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak Daha önce TRT 4 kanalından Açık Öğretim dersleri veren Anadolu Üniversitesi, bu projeyle birlikte sadece ders veren bir kanal değil, haber, spor, sanat, kültür ve yarışma programlarının bulunduğu bir kanal hedeflediklerini bildirdiler 24 saatlik yayının 12 saatini kullanacak olan Anadolu Üniversitesi AÖF öğrencilerine, canlı yayından derslere katılma imkanı sunacak

Ocak ayının ilk haftasında yapılacak açılışa Recep Tayyip Erdoğan katılacak Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacak olmasından dolayı protesto çekincesinden kaynaklı açılışın tarihi net olarak verilmiyor Başbakan ODTÜ’deki panele de gizlice gitmişti ancak öğrenciler son anda fark edip Recep Tayyip Erdoğan’ı protesto etmişti

ÖHA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com