33 Fakülteye Yeni Dekan |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
33 Fakülteye Yeni DekanYÖK'ten yapılan açıklamada, 2011 yılının ilk toplantısını gerçekleştiren Yükseköğretim Genel Kurulu'nun, eğitim, kadro, mevzuat ve Vakıf Üniversiteleri Koordinasyon komisyonları raporlarının yanı sıra dekan atamalarına ilişkin konuyu da görüşerek, karara bağladığı bildirildi ![]() Yükseköğretim Genel Kurulu'nun atama yaptığı fakülteler ve dekanları şöyle: Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'ne Prof Dr Ramazan GözenAdnan Menderes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'ne Prof Dr Adnan ErdağAkdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne Prof Dr Burhan VarkıvançAkdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne Prof Dr Muhammet Bilal ArıkBalıkesir Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi'ne Prof Dr Cengiz ÖzmetinBingöl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne Prof Dr Ali Yılmaz GündüzBingöl Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi'ne Prof Dr Ali Sayıl ErdoğanCelal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne Prof Dr Mustafa ÖkmenCumhuriyet Üniversitesi Teknoloji Fakültesi'ne Prof Dr Ömer BozkayaGebze Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ne Prof Dr Mehmet Alaittin HastaoğluGiresun Üniversitesi Görele Güzel Sanatlar Fakültesi'ne Prof Dr Ahmet Ali BayhanHacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne Prof Dr Ahmet Burçin YereliIğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ne Prof Dr Nurhan Akyüzİstanbul Medeniyet Üniversitesi Fen Fakültesi'ne Prof Dr Engin Başaranİzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne Prof Dr Mehmet Ali Malasİzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Fen Fakültesi'ne Prof Dr Serdar Özçelikİzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ne Prof Dr Funda TıhmınlıoğluKaradeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ne Prof Dr Süleyman BaykalKaradeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi'ne Prof Dr Kadir SeyhanKilis Üniversitesi 7 Aralık Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi'ne Prof Dr Osman TürerKocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne Prof Dr Mehmet Reşat BaşarKonya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi'ne Prof Dr Mehmet Emin AydınMarmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne Prof Dr N Melda CinmanMarmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi'ne Prof Dr Osman KılıçMarmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne Prof Dr Hasan Fevzi BatırelMimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fen-Edebiyat Fakültesi'ne Prof Dr Fatma SenyücelHaber1 |
|
|
|