![]() |
Marmara Üni.'De Yüzlerce Dilekçe - İstanbul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marmara Üni.'De Yüzlerce Dilekçe - İstanbulGeçtiğimiz günlerde Marmara Üniversitesi'nde yönetmelik değişikliği için dava açan bir öğrenci davayı kazanmıştı ![]() ![]() 24 Ağustos 2008 gün 26977 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan “Marmara Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” GEÇİCİ MADDE 1’sinin 1 ![]() ![]() ![]() Bu tarihten önce okula kayıt yaptıran bir öğrencinin açtığı iptal davası; İstanbul 1 ![]() ![]() Aynı durumda olan ve bu yönetmelikten olumsuz etkilenen yüzlerce Marmara Üniversitesi öğrencisi, 11 Ocak 2010 tarihinde saat 13 ![]() ![]() ![]() Öğrenci temsilcileri diyalog çabalarında ısrarcı olduklarını ve Üniversite yönetimiyle görüşmek için çabalarına devam edeceklerini, Rektörlüğün de diyalog yolunu açmasını istediklerini belirttiler ![]() ![]() Konu ile ilgili açıklama yapan bölümlerin öğrenci temsilcileri, dilekçe veremeyen arkadaşlarının yarın ve sonraki günlerde dilekçelerini vermeye devam edeceklerini, dilekçelerine olumlu yanıt alamazlarsa; demokratik ve hukuksal süreçlerle haklarını aramaya devam etme konusunda kararlı olduklarını belirttiler ![]() ![]() MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE Üniversitenize 200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt yaptırdığım tarihte geçerli olan Sınav Yönetmeliği 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı konumdaki öğrencinizin açtığı iptal davasında İstanbul 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı benim durumuma da emsal olduğundan karar gereği bu öğrenciye verdiğiniz tüm hakların tarafıma da verilmesini, hakkımda eski yönetmeliğin uygulanmasını, Sınav dönemi içinde olduğumuzdan konunun önem ve aciliyetine nazaran yapacağım işlemlere esas olmak üzere dilekçeme ivedi cevap verilmesini saygı ile talep ederim ![]() Fakülte Adı: … ![]() ![]() ![]() Kampüs-Bölüm: Öğrenci No: İsim-İmza TC Kimlik No: ÖHA Öğrenci Haber Ajansı NOT 1: Dilekçe Örneği'nde bazı bölümler kaymış olabilir ![]() ![]() ![]() NOT 2: Umarım böyle bir durumda web sitesi vermek forum kurallarına aykırı bir durum teşkil etmemektedir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|