Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıklaması, başkent, üniversitesi, yökten

Yök'ten Başkent Üniversitesi Açıklaması

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yök'ten Başkent Üniversitesi Açıklaması

Yükseköğretim Kurulu’ndan (YÖK) yapılan açıklamada, "Başkent Üniversitesi ile ilgili başkanlığımıza ulaşmış herhangi bir yazı bilgi ve belge bulunmamaktadır" denildi

YÖK Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği’nden yapılan yazılı açıklamada, bugün bir gazetede "Başkente ’el koy’ Talebi" başlıklı bir haber yayımlandığı hatırlatılarak, şunlar kaydedildi: "Söz konusu haberde Yükseköğretim Kurulu ile ilgili gerçeği yansıtmayan bazı ifadeler yer almaktadır Başkent Üniversitesi ile ilgili Başkanlığımıza ulaşmış herhangi bir yazı, bilgi ve belge bulunmamaktadır Konunun önümüzdeki Genel Kurul’a taşınacağı da doğru değildir Aynı şekilde ilgili mevzuat kapsamında Başkent Üniversitesi’nin hamisi Hacettepe Üniversitesi değil, Gazi Üniversitesi’dir Bunun yanında Yükseköğretim Kurulu, vakıflar tarafından kurulan üniversitelerin gelişmesini desteklemektedir"

Kaynak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com