|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alternatif, basarili, bulgaristanda, egitim, ogrencilere, olamayan, oss |
![]() |
Oss De Basarili Olamayan Ogrencilere Alternatif Bulgaristanda Egitim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oss De Basarili Olamayan Ogrencilere Alternatif Bulgaristanda EgitimTürkiye'de gerek üniversitelerin yetersizliği gerekse artan nufüs nedeniyle her geçen gün ÖSS sınavında başarılı olmak dahada zorlaşmaktadır ![]() ![]() ![]() ÖSS şartı aranmaksızın hem Türkiye'de hemde dünyada diploması geçerli olan Bulgaristan üniversitelerinde istediğiniz bölümde lisans eğitimi görebilir, ayrıca Türkiye'de lisans diplomasına sahip kişilerde Bulgaristan üniversitelerinde eğitimlerini yüksek lisansa tamamlayabililer ![]() ![]() Mezun olan ögrencilere verilen diplomalar; ABD, Avrupa, Kanada, Norveç, İsviçre ve Avusturalya'da tanindigi gibi Avrupa Birligi ülkeleri ile Avrupa Birliğine aday ülkelerde ve Türkiye'de "denklik" sinavlarina gerek duyulmaksizin geçerlidir ![]() Ekonomik açıdan Bulgaristan üniversitelerinin harç ücretleri YÖK'ün sınavsız denklik verdiği üniversitelerin arasında en makul olanıdır ![]() ![]() Kadir Hasbulut egitim danismani MSN ADRESİ VE BİR WEB SİTE ADRESİ PAYLAŞMAK YASAKTIR |
![]() |
![]() |
|