Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açık, aralıkta, başlıyor, kayıt, yenileme, öğretim

Açık Öğretim Kayıt Yenileme 2006/2007 6 Aralık'ta Başlıyor.

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Açık Öğretim Kayıt Yenileme 2006/2007 6 Aralık'ta Başlıyor.

Anadolu Üniversitesi'nin (AÖF) Uzaktan Eğitim Veren İktisat, İşletme Ve Açıköğretim Fakültelerinde Kayıt Yenileme İşlemleri 6 Aralık'ta Başlayacak

Bu Yıl Başlatılan Uygulama Sayesinde Öğrenciler, Aöf Bürolarına Gitmelerine Gerek Kalmadan Kayıt İşlemlerini Banka Aracılığıyla Yapabilecekler

kayıt Yenilemeyle İlgili Belgeler Adreslerine Gönderilen Öğrenciler Posta Yoluyla Kayıt Yaptıramayacak Posta Yoluyla Gönderilen Kayıt Yenileme Belgeleri Eline Geçmeyen Öğrenciler 6-22 Aralık Tarihleri Arasında Kendilerine En Yakın Aöf Bürosuna Başvurarak Yedek Kayıt Yenileme Formu Alabilecek

Mazeretleri Nedeniyle 6-22 Aralık Tarihleri Arasında Kayıt Yeniletmeyen Öğrenciler, Mazeretlerini Resmi Belgeyle Kanıtlayıp Gerekli Evrakla Bizzat Aöf Bürosuna Gidip 23-24 Aralık'ta Kaydını Yeniletebilecek

bankaya Kayıt Bedeli Ödendikten Sonraki 1-3 İş Günü İçinde Kayıt Otomatik Olarak Gerçekleşecek Öğrenciler, Bankadan Aldıkları Dekontu Aöf Bürosuna Vermek Zorunda Değil Kayıt Yenileme İşleminin Sisteme Girip Girmediğini Öğrenmek İsteyen Öğrenciler "http://aofburoanadoluedutr" İnternet Adresinden Tc Kimlik Numarasını Yazarak Kontrol Yapabilecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com