Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
astsubay, jandarma, mıo

Jandarma Astsubay M.Y.O

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Jandarma Astsubay M.Y.O

şimdi arkadaslar ben basvurdum buna basvuru kılavuzunda şu ibare yer almakta:

adayların tercih ettikleri ham puan türünden sayısal öss 115, Eşit ağırlık 110, sözel ouanları 105 katsayılarla çarpılır diyor

şimdi ben öss de sözel 1 den 223,155 puan aldım yukarıdan anladığım kadarıyla bu puanım 105 ile çarpılacak Şimdi ben bu puanı çarpında 234312 puan oluyor Jandarma ana sayfasında da belirttiği puana göre mülakata hak kazandım ama jandarma resmi olarak sonuçları daha açıklamadı kazandıysam mülakat için en geç ayın 1 inde ankarada olmam lazım ankaraya uzakta oturuyorum o yüzden burda gerekli evrakları toplamak 2 günüm alacak nerdeyseama yanlış hesapladıysam diye düşünüyorum bu konuda tecrübe ve bilgi sahibi kankiler bana yardımcı olabilirler mi?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com