lidif
|
Umut Çocukları
 Hiç düşündünüzmü bizler sıcacık geçirdiğimiz kış ve soğuk gecelerde veya korunduğumuz evlerimizde karnımız doyar rahatça yatarız ya dışarda olanlar biz evlerimize çekildikten sonra onlara bıraktığımız hayal yalnızları diğer adıyla !!UMUT!!((((sokak)))) çoçukları onlar nice yüreklerden koparak ya atılarak ya kaybolarak ya dışlanarak düşmüştür o yollara kimlikleri yoktur olsada dolacak kısımları boştur onlar hem yaşar hem yaşamaz hem var hem yoktur hepsinde sadece içlerinde sımsıkı sakladıkları hayalleri vardır tek servetidir onların bazen hayallerini satmak isterler ve gece ye soğuğa haykırırlar kimseler duymaz kendinden başka  

İyi akşamlar be abi,iki dakka dursan neler anlatırım sana hele birde sigara versen kimse bakmaz bizim yüzümüze be aabi korkarız bizde gece olunca,bizde ağlamayı,yaşlanmayı,geceyi,ve sevmeyi biliriz aslında  ah be aabi,nasıl özledim bilsen bir dost yüzünü,sarılacağım birini burada kimse sevmez be aaabi,sevene kötü bakarlar,sanki bizi buraya düşürenler ,sevmeyi kutsal tutanlar herdaim sevgiden bahsedenler,neden bizi görünce kaçar,sen bilirsin be aaabi  haydi söyle ne olur ? ne oldu be aabi,yinemi yanlış yaptım boşşşveeerr,sat gitsin ¤¤¤¤¤¤¤ benim derdimimi dinleyeceksin bu saatten sonra  Ama biliyormusun sarhoş olmayı özledim be aabi,başımın fırıl fırıl döndüğü ilkbahar akşamlarını özledim,kahkaha atmayı özledim ,hep bir abim olsun istedim be aaabi,o yüzden kafanı şişirdim ah be aaabi,ben bir kız sevdim,kızın gözlerinde denizi gördüm,bu yüzdendir her deniz kıyısına gittiğimde dolar gözlerim  sanmaki kalbimiz yok,var be aaabi,varda işte sokaklara yatırmışız kalbimizi,gecelere bizi en iyi onlar anlar diye düşmüşüz yollara ah be aaabi sevdanın bir güzel sesivardır bilmezsin,bir güzel yangını vardır görmezsin,ah be aaabi,bir sattir beni dinliyorsun  sen ne güzelsin aaahhh,ne güzelsin haydiaabi,seni yolundan alıkoymiiim,benimki boş bir hikaye işte,benimki sevdanın görülmeyen yüzü,bir kişi bile dinlemediki hikayemi  serseri deyip geçtiler,güldüğümde kaçtılar,kaçı bilirki içimdeki yangını,kaçı bilirki,bir yangında yitip giden annemi,kızkardeşimi,babamı  
 Ah be aaabi,bir hayatım olsaydı inan,pilot olacaktım,babam biraz daha yaşasaydı olacaktım  nedenmi  ? ayaklarım yere hiç deymesin diye  ah be aaabi,sen ne güzel bir aabisin böyle ,başın yerde ,öylece dinledin beni,ama hala anlamadım ben ,o gözyaşları neyin nesi ?bırak be aabi,ağlanacak durumda değilim ben ,kendime bakıyorum,kimseye çatmıyorum,yalnızım belki ama ayakta duruyorum,boşver be aaabi,gün gelir hayalini kurduğum diyarlara giderim belki,kimbilir senin gibi abilerim olur,kimse kovmaz yanından,ve kimse dövmez belki  

Sağol be aabi,senin sayende bir gece daha karanlığa karışmadan geçirdim gitti,ben o karanlıklardan uzak olmak istiyorum be aabi,sen tanırsın bu insanları,ne olur bir sor,allahaşkına bir sor ne olur   yanlarında hayallere yer yokmu  ? eğer varsa ne olur benide alın be aaabi  ne olur benide alın  abi be bir resim çizermisin bana ha çizermisin bir ben bir anne bir baba çizermisin ha abi ellerime oyuncak bir balon bir şeker yok dondurma olsun çiz ha abi kardeşlerimi unutma ha abi abi çizersen annemle babamın benim ellerimden sıkıca tutuyor çiz emi ha abi
|