Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fakültesi, iktisat, karıştı

İktisat Fakültesi Karıştı

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İktisat Fakültesi Karıştı

YÖK'ün "İslamcı kadrolaşma iddialarını" araştırdığı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi öğretim üyelerinden Prof Dr Recep Seymen, aralıktaki asistanlık sınavında Necmettin Erbakan'ın danışmanı ve AKP'li üst düzey bir yetkilinin yakını olduğu öne sürülen FT'ye soruların önceden verildiğini öne sürdü

Fakülteyi karıştıran iddiaların ardından dün tehdit edildiğini öne süren Seymen, "Cumhurbaşkanlığı ile YÖK'e başvuracağım" dedi Seymen, Cumhuriyet gazetesinde dün yer alan açıklamasında FT'ye soruların önceden verildiğini öne sürmüştü

Açıklamanın ardından tehdit edildiğini belirten Seymen, "Elimde belgeler var Bana 10 öğrenci olayı anlattı ve şikâyetçi oldu Ama anlaşılan tehdit edilmişler, şimdi konuşmuyorlar Ben de tehdit edildim Sabah odama hücum eder gibi geldiler, binadan kaçtım Süleyman Özdemir ile bacanağı Doç Dr Halis Yunus Ersöz birlikteydi Üzerime yürüdüler" dedi Dekan Şahin Akkaya olayın incelendiğini söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com