Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilgli, meslek, seçimiyle, sorum, varplzz, yardm, üniversitede

Üniversitede Meslek Seçimiyle İlgli 2 Sorum Var..Plzz Yardm

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Üniversitede Meslek Seçimiyle İlgli 2 Sorum Var..Plzz Yardm

ben lisede bir sayısal öğrencisi olmkla brlkte üniversitede aklım biraz eşit ağırlık bölümlerine kaymış durumdaOrtak alan mesleklerinden "küresel siyaset ve uluslararası ilişkiler" diye bi bölüm varBen bu bölüme üniversitede yatay geçişle ne şekilde geçeblr mym?Geçmesem bile öss sınavında ikinci bölmde türkçe-2 bölümünü yparak yada yapmadan ne gibi durumlar söz konusu olabilir?Bu sorum dışında birde şöyle bi sorum daha var ortak alan mesleği olmadan tamamen eşit ağırlık bölümünün içinde olan bi mesleğe yatay geçişle geçmenin ortak alan mesleğine yatay geçişle geçilmesinden ne gibi farklılıkları var?Biri bana bunları anlatrsa çok sevinirm kankalarŞimdiden çok teşkkrrrlerrrr!!!!!!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com