![]() |
Zirve Üniversitesi Tanıtımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zirve Üniversitesi TanıtımıZirve Üniversitesi »» Genel Bilgiler Zirve Üniversitesi İpek Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından 28 Şubat 2009’da kurulmuştur ![]() ![]() ![]() Üniversitenin akademisyenlerinin çoğunun yurt dışında eğitim almış olması ve uluslararası eğitim kadrosuyla global eğitim veren Zirve Üniversitesi gençlere kaliteli bir eğitim fırsatı sunmaktadır ![]() ![]() Modern dil labaratuarlarında gerçekleşen İngilizce eğitim uluslararası geçerliliğe sahiptir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zirve Üniversitesi’nde teknoloji eğitimin vazgeçilmezidir ![]() ![]() ![]() Eğitim yaşamını kolaylaştırabilmek için tüm imkanlarını seferber eden Zirve Üniversitesi’nde çok sayıda öğrenciyi farklı burs imkanları beklemektedir ![]() ![]() ![]() Zirve Üniversitesi »» Rektörümüz Sevgili Gençler, ![]() Ezberden uzak mesleki bilgilerle donatılmış, yabancı dili çok iyi kullanabilen, uluslararası rekabet bilincinde olan, bilim ve teknolojiyi en iyi biçimde kullanabilen, toplumsal ve küresel sorumluluklarının farkında olan bireyler yetiştirmek için Zirve Üniversitesi kurulmuştur ![]() ![]() Zirve Üniversitesi farklılığını birlikte yaşamak dileğiyle, sevgi ve başarı dileklerimi sunuyorum ![]() Prof ![]() ![]() Rektör Zirve Üniversitesi »» Mütevelli Heyeti Başkanı Sevgili Gençler, ![]() Bugün ülkelerin sosyo-ekonomik yapısı incelendiğinde eğitime büyük yatırım yapan ülkelerin çağdaş bir dünyada yerinin her alanda daha sağlam olduğu görülmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Siz değerli gençlerin, bireysel ilgi ve farklılıklar doğrultusunda kişiselleştirilebilecek modüler eğitim alarak özgür düşünmenize ve üretken bir birey olarak yetişmenize Zirve Üniversitesi olarak önem veriyoruz ![]() ![]() ![]() Sevgilerimle ![]() ![]() ZİRVE ÜNİVERSİTESİ'NDE SİZİ NELER BEKLİYOR? ![]() Güçlü akademik kadro! Zirve Üniversitesi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu çağdaş cumhuriyete sahip çıkan, global düşünen, geleceğin vizyonuna sahip ve atılımcı gençler yetiştirmeyi hedefliyor ![]() ![]() Uluslararası geçerliliğe sahip İngilizce eğitim! İngilizce Hazırlık Okulu’nda deneyimli yabancı ve yerli eğitmenlerin eşliğinde, yoğun bir dil programı uygulanıyor ![]() ![]() İş dünyasının önemli kuruluşlarında kariyer! 'Gerçekçi Eğitim' felsefesiyle hareket eden üniversitemiz, iş dünyasıyla kurduğu yakın ilişkilerle öğrencilerimizin profesyonel hayata bir adım önde başlamalarına olanak sağlıyor ![]() ![]() Uluslararası Öğrenci Değişim Programları ABD ve Avrupa Birliği ülkelerindeki üniversitelerde kısa-uzun dönemli öğrenci değişimi uygulaması ve staj imkanlarıyla öğrencilerimizin global bir bakış açısına sahip olması amaçlanıyor ![]() Çok sayıda öğrenciye burs olanağı! Zirve Üniversitesi'nde öğrencilerin % 25'i ÖSYM Üstün Başarı Bursu ile ücretsiz öğrenim şansına sahip oluyor ![]() ![]() • Türkiye genelinde ilk 10 ![]() ![]() ![]() ayrıca; İlk 100 öğrenciye 2 ![]() İlk 101 - 500 arası 1 ![]() İlk 501 - 1000 arası 1 ![]() İlk 1001 - 2000 arası 1 ![]() İlk 2001 - 3000 arası 800 TL İlk 3001 - 4000 arası 400 TL İlk 4001 - 10000 arası 200 TL • DİL-1 puanında Türkiye genelinde ilk 1 ![]() ![]() ![]() ayrıca; 1 – 10 arası 2 ![]() 11 – 50 arası 1 ![]() 51 – 100 arası 1 ![]() 101 – 200 arası 1 ![]() 201 – 300 arası 800 TL 301 – 400 arası 400 TL 401 – 1 ![]() (*) Normal eğitim-öğretim süresi boyunca, her yıl 8 (sekiz) ay süreyle nakit olarak verilir ![]() Sanat, Kültür veya Spor alanında Üniversiteyi başarı ile temsil eden öğrencilere Mütevelli Heyetince belirlenen tutar ve sayıda olmak üzere Sanat, Kültür ve Spor Bursu verilir ![]() Milli sporcu olanlara (son iki yılda milli olduklarını ilgili federasyonca belgelemek şartıyla) %100 öğrenim bursu, ayrıca dünya ve olimpiyat, Avrupa, Türkiye şampiyonu olanlara ise sırasıyla ve yılda (8) sekiz ay süreyle olmak üzere 600,00, 500,00 ve 400,00 TL aylık verilir ![]() Üniversitemizde öğrenimlerini başarı ile sürdüren lisans ve önlisans öğrencilerinden ağırlıklı yıl sonu not ortalamasına göre 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrenci yukarıda belirtilen burslardan kendisinin lehine olanlardan sadece birisinden yararlanabilme imkânına sahiptir ![]() Bölüm değiştirme! Zirve Üniversitesi'nde öğrencilerimiz fakülte, yüksekokul ve bölümler arasında Yükseköğretim Mevzuatı hükümlerine göre yatay geçiş yapabiliyor ![]() Canlı sosyal hayat! Öğrenci kulüpleri, spor aktiviteleri, festivaller, workshoplar, sergiler, konser ve film gösterimleri Zirve Üniversitesi'nde seni bekliyor ![]() Rahat şehir yaşamı! Konumu, gelişen sanayisi ve sosyal aktiviteleriyle Türkiye'nin yükselen şehri Gaziantep öğrencilere sıcak, rahat ve keyifli bir yaşam sunuyor ![]() ![]() ![]() SEÇİMLERİNİN ARKASINDAYIZ ![]() ![]() ![]() Genç olmak hayal kurmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() 2009 yılında vakıf üniversitesi olarak kurulan Zirve Üniversitesi ile farklı, donanımlı ve dinamik bir hayat başlıyor ![]() ![]() Zirve Üniversitesi yenilikçi ve modern eğitim anlayışıyla; olaylara farklı perspektiflerle bakabilen, bilginin gücüne inanan ve hayallerinin peşinden giden gençler yetiştirmeyi hedefliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KAMPÜSTE YAŞAM ![]() Öğrenciler kampüste bulunan kütüphane, smilasyon labaratuarları, psikoloji labaratuarı, fizik labaratuarı, mekanik labaratuarı ve bilgisayar labaraturlarını kullanarak kendilerini geliştirebileceği gibi eğlence merkezi, spor salonu, kafe ve restaurantlarda keyifli vakit geçirebilir ![]() Öğrenciler fakülte ve çeşitli öğrenci kulüplerinin düzenlemiş olduğu konser, söyleşi ve spor müsabakalarıyla sosyal gelişimine katkı sağlayabilir ![]() Rahat ve verimli bir eğitimin yanı sıra Zirve Üniversitesi öğrencileri hem akademik alanda hem de iş dünyasında başarılı olabilecek bir alt yapıya sahip olacaklardır ![]() ![]() ![]() Zirve Üniversitesi’nde yurtdışındaki üniversitelerle gerçekleştirilen öğrenci değişim programları sayesinde hem akademik hemde sosyal alanda gelişim fırsatı da sunulmaktadır ![]() Üniversitenin modern yurtlarında konaklayabilir ve servislerle kampüse ulaşımını sağlayabilir ![]() Hayata bir adım önde başlamak ve eğitimin zirvesinden yaşamın zirvesine çıkmak için tercihiniz Zirve Üniversitesi olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EĞİTİM FAKÜLTESİ • İlköğretim Matematik Öğretmenliği • İngilizce Öğretmenliği • Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık • Sınıf Öğretmenliği • Okul Öncesi Öğretmenliği HUKUK FAKÜLTESİ • Hukuk İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ • İktisat • İşletme • Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi • Uluslararası İlişkiler (İngilizce) İLETİŞİM FAKÜLTESİ • Radyo, Televizyon ve Sinema MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ • Bilgisayar Mühendisliği • Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği • Elektrik-Elektronik Mühendisliği • Endüstri Mühendisliği • Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği • İnşaat Mühendisliği MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ • Mimarlık • İç Mimarlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|