Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hastane, üniversiteye, özel

Özel Üniversiteye Özel Hastane

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özel Üniversiteye Özel Hastane

Özel hastaneler uzman sağlık personeli bulma çektiklerini ifade ederek elemanlarını kendileri yetiştirmek için özel hastane üniversiteleri açacaklarını ilan ettiler

Devlet üniversitesinden mezun olmanın hiçbir anlam ifade etmediği ülkemizde özel-devlet çelişkisini daha da artıracak bir uygulamaya gidiliyor Özel hastanelerin kendi elemanlarını yetiştirmek için açacakları üniversitelerden mezun olanlar, devlet üniversitesinden mezun olanlara göre yarışa bir adım önde başlayacaklar Çünkü özel hastaneler kendi yetiştirdiği elemanı istihdam edecekken devlet üniversitesinden mezun olanlar iş bulabilmek için yine onlarca sınav ve eleme sistemiyle boğuşmak zorunda kalacaklar Sabancı, Koç gibi holdinglerin istihdam politikası sağlık alanında da yaygınlaşacak

Bu yıl üç yeni üniversite, özel kurumların tercihi doğrultusunda açılmış durumda 2010-2011 eğitim-öğretim yılında da birçok özel üniversite bu amaç doğrultusunda açılmış olacak

ÖHA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com