Allahım Söz Verdim Yıllar Öncesinden.... |
08-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Allahım Söz Verdim Yıllar Öncesinden....Allahım yıllardır ağlayan bu gözler seni hakkıyla göremediBu beden senin için eriyip gidemediBu ruh sana hakkıyla bende olamadıAffet Allahım;bu kulun sana hakkıyla secde edemediAllahım;kulluksuzluğumu nasıl anlatayım,Efendime (sas) karşı yapamadığım ümmetliği nasıl yazayımAllahım söz verdim yıllar öncesindenTutamadığım sözlerimden ötürü huzuruna nasıl geleyim? Allahım dertler çığ gibi üzerime geliyorKaçamıyorumSanki ayaklarım olduğu yerde donmuş gibi;koşamıyorumSanki ruhum yer ile gök arasında kalmış gibi kurtulamıyorumAllahım ben yapamadığım kulluk için çocuklar gibi ağladıkça ağlıyorum (alıntı) |
08-23-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Allahım Söz Verdim Yıllar Öncesinden....Yaşıma yaş bindiŞakaklarım karbeyaz düşlerle eridiYılların hüznü bu;bir türlü bitmediAllahım kulluk nedir bilemedimHuzurunda hakkıyla boyun bükemedimAdın üzere bir hayat yaşayıp adın üzere ölemedimAllahım ruhumu sana tutsak edemedimSamimiyetten uzak hallere düştümBir anlık kalp çarpıntısını kulluk zannedip boş hayaller peşine düştümAllahım affet beni;benim gibi af isteyen herkesiSözlerim artık sükuta kaydıLügatimdeki kelimeler tek tek dibe vurduKelimeler kifayetsiz,cümleler kelimesiz kaldıGeriye ise bana pişmanlığım-geriye ise bana hüznüm kaldıAffet Allahım;kurtuluşum affına kaldı (alıntı) |
08-23-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Allahım Söz Verdim Yıllar Öncesinden....Allahım samimiyetten cüda hallere düşürme bizleriHerşeyin öncesinde bizlere samimiyet ve ihlas verSamimiyet olmayınca hiçbir şeyin anlamı olamazİhlas olmayınca kalp aşkından ağlayamazAllahım bizlere ihlas ve ihsan şuuru lütfeyleGece-gündüz an be an sizi zikredebilmeyi-sizi yad edebilmeyi bahşeyleAllahım size yalvarıyoruz ki bizleri varlığınızdan bihaber durumlara düşürme(alıntı) |
|