![]() |
Esmâü’L Hüsnâ Dualar::::: |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmâü’L Hüsnâ Dualar:::::Ya Bâis: Bâis, ölüleri dirilten, her canlıyı ölümünün ardından yeniden dirilten anlamlarına gelen Yüce Allah’ın İsm-i Şerifidir ![]() Allahım, Sevgili Allahım, Ya Bâis, Karanlığın ve aydınlığın buluştuğu şu demlerde el bağlamış sana gelmişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esrar makamında bütün canlılar uyanıyor ansızın ![]() ![]() ![]() Bin inşirah fikri yıkıyor kalbimi, dilimin düğümü çözülüyor ![]() Şükür Ya Bâis, Her şey aslına dönmektedir… Sevgili, En sevgili, Ya Bâis, Mahşer’in uğultusunu ta kalbimde hissettiğim, her dem ölümü yanı başımda zannettiğim dar-ı dünya bana zindan olmuştur zira ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baki kalan sensin Ya Bâis, gerisi çaresiz ölen canlardır… Alan sen, dirilten sensin… Gören sen, bilen ancak sensin ![]() Allahım, Sevgili Allahım, Ya Bâis, Aklın ucu hiçe değince, şaşkınlığımız, perişanlığımız artmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilen sensin Rabb’im, Gören sen, alan sen ve yine dirilten sensin ![]() Şüphesiz senin her şeye gücün yeter ![]() Allahım, Sevgili Allahım, Ya Bâis, Sen ki ölüleri diriltir, çürümüş bedenlere yeni baştan can giydirirsin, sen ki tükenmiş hayatlara yeni baştan neşv ü nema verirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruhumuzun bütün boğumlarını çözen, ona kendinden güzellikler üfleyen yine sensin ![]() Şükürler olsun sana Rabbim ![]() Sevgili, En sevgili, Ya Bâis, Dar-ı dünyada öyle bir zamandayız ki zamanın diline prangalar vurulmuş, iyi susmuş, güzel küsmüş, doğru eğrilmiş Allah’ım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şükürler olsun sana Rabbim ![]() Şükürler olsun ![]() Meryem Aybike Sinan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmâü’L Hüsnâ Dualar:::::Ya Mecîd: Şanı büyük, şerefli, yüksek, hâkimiyeti ve ikramı sonsuz ve her şeye galib olan anlamlarına gelen Yüce Allah’ın İsm-i Şerifidir ![]() “(Allah) yüce arşın sahibidir; Mecîd’dir ![]() Bismihi, Yüce Allah’ım, Ya Mecîd, Sen ki azamet ve şan sahibisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlıyorum ki seni bilmem gerektir, Anlıyorum ki seni her dem anmam gerektir, Ve anlıyorum ki sadece sana tapınmam gerektir… Azamet, genişlik, kerem ve ululuk sana mahsus… Seni anbean hatırlamasa yüreğim, Hiç güvende değilim… Sevgili Allah’ım, Ey Sevgili, En sevgili, Ya Mecîd, Zaman yüreğime basarak geçiyor Allah’ım, geçerken ben nefsimin ellerinde yorgun, yılgın, zarar ve ziyan içindeyim ![]() ![]() ![]() ![]() Ama gördüm ki öylesine büyük bir yalandayım ki, Öylesine büyük ziyandayım ki, meğer bütün acılarım kendi kendime ettiklerim yüzündendir ![]() ![]() Artık anlıyorum ki seni bilmem gerektir, Anlıyorum ki seni her dem anmam gerektir, Ve anlıyorum ki sonsuzluk sana mahsustur… Azamet, genişlik, kerem ve ululuk sana mahsus… Seni anbean hatırlamasa yüreğim, Hiç güvende değilim… “ ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim, Ey Sevgili, En Sevgili, Ya Mecîd, Bütün güç ve kuvvet hiç şüphesiz sendedir Rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi anlıyorum ki sana tapınmak vaktidir sonsuza kadar… Artık anlıyorum ki seni bilmem gerektir, Anlıyorum ki seni her dem anmam gerektir, Ve anlıyorum ki sonsuzluk sadece sana mahsustur… Azamet, genişlik, kerem ve ululuk sana mahsus… Seni anbean hatırlamasa yüreğim, Hiç güvende değilim… llah’ım, Ya Mecîd, Sultanım, Dünya seyahatim öylesine elemli ki kendimi senin iklimine vurduğum zaman, sana yöneldiğim zaman, ruhumu namazla miracına yolladığım zaman kendimi güvende hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anladık ki burada güvende değiliz, sırtımızı vermemeliydik dağa taşa… Başımızı secdeye koyduk, Yüreğimizi dualarımıza yükledik saldık senin dergâhına ![]() Anladık ki sonsuzluk sadece sana mahsustur… Bildik ki halimiz ahvalimiz en iyi sen bilirsin, sen görürsün… Ve yine anladık ki sınırsız merhamet, şefkat, hikmet sana mahsustur… Azamet, genişlik, kerem ve ululuk sana mahsus… Seni anbean hatırlamasa yüreğimiz, Hiç güvende değiliz… Rabbim, Allah’ım, Ya Mecîd, Azamet, genişlik, kerem ve ululuk sana mahsustur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ki Mecid’sin, bizi şerefinle şereflendir, Sen ki Övülmeye layıksın, bizi kereminle itibarımızı ziyade kıl ![]() Sen ki İzzet ve ikram sahibisin, bize ilim, irfan, salah, sağlık ver, bizi sevdiklerimize bağışla, onları bize… Bütün sevdiklerimizi koru, gözet, onlardan merhametini, şefkatini, rikkatini esirgeme Allah’ım ![]() Bizi ve sevdiklerimizi güvende kıl… Şüphesiz, sen Mecîd’sin, Sen Vedûd’sun, Sen Rahman ve Rahim’sin… Senin her şeye gücün yeter… Âmin… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmâü’L Hüsnâ Dualar:::::Ya Vedûd: Çok seven ve çok sevilen anlamlarına gelen Yüce Allah’n İsm-i şerifidir ![]() “Mahbub-u Ezelinin bir zerre muhabbeti kâinata bedel olur, kâinat Onun muhabbetinin tecellisinin bir cüz’üne bedel olamaz ![]() (Bediüzzaman) Bismihi, Yüce Allah’ım, Rabbim, Ya Vedûd, Sevgiye ihtiyacımızın hat safhaya vardığıً bu demlerde biliyoruz ki senden başka sevenimiz yok, senden başka bİzi düşünen, bize karşılıksız değer veren, bizi koruyup gözeten yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa gerçek sevgi Sen’sin… Karşılıksız seven Sen… Aşkının bendesiyiz Ya Vedûd, Bizi sevgisiz, hâmisiz, sensiz koyma… Sevgili, En Sevgili, Ey Sevgili, Ya Vedûd, Zor günlerimizde sen anlarsın halimizden, bir sen bırakmazsın, sen merhamet edersin, sen şefkat göِsterirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ki Allah’ım, yarattıklarını çok seven ve onlar tarafından çok sevilensin… Sen ki kullarını karşılıksız, katıksız sevensin… Gerçek sevgi Sen’sin, gerisi yalan… Aşkının bendesiyiz Ya Vedûd, Aşkının bendesiyiz… Allah’ım, Yüce Yaratanımız, Ya Vedûd, Biz ki sevgi ülkesinin yetimleriyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden gelen Rahmet’e ne çok muhtacız şimdilerde ![]() Ne çok yalnızız ![]() İnsanların gönlüne göklerinden bir ses düşür Allah’ım, adı sevgi olan, Bizi sevilenlerden eyle Allah’ım ![]() Aşkının bendesiyiz Ya Vedûd, aşkının bendesiyiz ![]() Allah’ım, Ey sevgili, Ya Vedûd, Akşamın gölge gölge ruhumuzu devşirdiği, karanlığın bütün korkuları üzerimize saldığı demlerde, bizi koruyup, gözeten, Sen’sin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi senden gelen teskin edici, huzur verici merhamet ve şefkat yağmurlarına muhtacız ![]() Çok yalnızız ![]() ![]() Yüreğimize inşirah ver, Allah’ım ![]() Bizi sağalt, bizi arıt, durut ![]() Aşkına düşür bizi Ya Vedûd, aşkına düşür bizi ![]() "Allah, dengeli olanları sever"(Maide/ 42) Ya Vedûd, Ya Vedûd, Ya Vedûd, Muhabbetle kurduğun kâinatın içinde bir küçük zerreyiz her birimiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi senden gelen teskin edici, huzur verici merhamet ve şefkat yağmurlarına muhtacız Ya Vedûd ![]() ![]() ![]() Sen ki Vedûd’sun mahlûkatını seversin ![]() Sen ki kendine muhabbet edenleri seversin ![]() Sen ki kendine teveccüh edene muhabbet edersin ![]() ![]() ![]() Amin… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmâü’L Hüsnâ Dualar:::::El Hakîm: “Bütün emir ve işleri yerli yerinde olan” anlamlarına gelen Yüce Allah’ın İsm-i şerifidir ![]() Bismihi, Yüce Allah’ım, Ya Hakîm, Sen ki hükm edensin, düzenleyensin, düzeltensin, yaptığın bütün işleri adaletle tanzim edensin Rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emniyette değiliz hiç birimiz, nefsimizin arzularından bizarız, kesretin ağır yükü binmiş zayıf omuzlarımıza ![]() ![]() ![]() Anladık ki sen varsın gerçek yarımız, En Sevgili, ey sevgili sadece sen varsın ![]() Bizi tutacak bir el arıyoruz Rabbim… Hükmünle tut bizi Allahım, merhametinin göğsünde uyut… Ya Hakîm, Rabbim, Allah’ım, Haklı ile haksızın, güzel ile çirkinin, iyi ile kötünün, haram ile helalin birbirine karıştığı bir dünyada senin adaletine muhtacız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zalime geçit, mazluma zulüm verme Allah’ım ![]() Senin adaletin gecikmez… Bizi tutacak bir el arıyoruz Rabbim… Hükmünle tut bizi Allahım, merhametinin göğsünde uyut… Ya Hakîm, Allahım, Sevgili, Ehl-i hikmet sahipleri gitti gideli, yüreğimiz kendi mezarlığında dikenler içinde gün sayıyor Rabim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben inanacak bir dergâh arıyorum Rabbim, seni arıyorum… Zira kime inandıysam, neyi sardıysa yüreğim kandırıldım, yalanlar kanattı yüreğimi… Verdiğim sözü tuttum, ruhumu uyuttum dünyanın işlerine ![]() Sana geldim, dergâhına geldim Allah’ım… Hükmünle beni sar, merhametinin göğsünde uyut… Ya Hakîm, Rabbim, Sevgili Allahım, Sultanım, Ruhumda ve bedenimde senin esmâ-i ilahinin şifreleri var ![]() ![]() ![]() Zalime geçit, mazluma zulüm verme Allah’ım ![]() Senin adaletin gecikmez… Bizi tutacak bir el arıyoruz Rabbim… Hükmünle tut bizi Allahım, merhametinin göğsünde uyut… Sevgili Allah’ım, Rabbim, Sultanım, Senin ilmin, senin adaletin, senin yargın, senin hükmün sonsuzdur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Hâkim’sin, bize hükm et Rabbim, Sen Âlim’sin bize öğret… Zalime geçit, mazluma zulüm verme Allah’ım ![]() Senin adaletin gecikmez… Bizi tutacak bir el arıyoruz Rabbim… Hükmünle tut bizi Allahım, merhametinin göğsünde uyut… (Âmin) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmâü’L Hüsnâ Dualar:::::Ya Vâsi: İlmi ve merhameti her şeyi kuşatan anlamlarına gelen yüce Allahın İsm-i Şefidir ![]() Bismihi, Allah’ım, Ya Vâsi, Senin merhametin geniş, senin lütfun bol, kudret ve ihtişamın sonsuz, ihsan ve ikramın sınırsızdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizi merhametin sımsıcak göğsünde uyut ve durut Allah’ım ![]() Hiç şüphesiz ki senin her şeye gücün yeter ![]() Sen Vâsi, Sen Rabbimizsin… Ey Sevgili, En sevgili, Ya Vâsi, Türlü sıkıntılara duçar olmuşuz, yaralarımız dağ dağ kanamaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muhtacız şefkatine Allah’ım, Merhametine… Hikmetine… Allah’ım, Ya Vâsi, Rabb’im, Devir riya devri… Tek geçer akça maddenin soğuk yüzü… Güler yüz, güzel ahlak para etmez oldu riya medeniyetinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zira pek tenhadır bu gönül, üşümektedir… Bir füsun düşlemektedir adı merhamet olan… Muhtacız şefkatine Allah’ım, Merhametine… Hikmetine… Ya Vâsi, Amel defterimiz hüsrandadır gün be gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muhtacız şefkatine Allah’ım, Merhametine… Hikmetine… Allah’ım, Sevgili Rabb’im, Ya Vâsi, Mevsim bahara bağdaş kurmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizi sevgi ve şefkatinle zenginleştir, bizi merhametinle onar, sağalt, çoğalt Ya Vâsi… Muhtacız şefkatine Allah’ım, Merhametine… Hikmetine… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmâü’L Hüsnâ Dualar:::::Ya Mücîb: İşiten ve dileklere karşılık veren anlamlarına gelen Yüce Allah’ın İsm-i Şerifidir ![]() “Garîbem, bîkesem, zaîfem, nâtüvânem, el-aman guyem Afv-cûyem, meded-hâhem, zidergâhet İlâhi…” (Bediüzzaman) Bismihi, Ey Sevgili, En sevgili, Ya Mücîb, Vefasız bir gecenin hüzünlü ve şevksiz bir sabahına savrulduğum şu vakitte ellerimi açtım sana geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir seferdeyim, menzilim senin dergâhına ayarlı… Bu gönül seni diler, sana gelmek ister… Sen ki Mücîb’sin, açılan eli boş çevirmezsin… Bizim dualarımızı kabul buyur Allah’ım, bizi koru gözet… Bizi menzilinden ayırma… Sevgili, En Sevgili, Ya Mücîb, Bendeniz bir mazlumum, bir yetimim her dem ağlayan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir zehir çöreklenmiş ruhumun ağlarına… Beni sağalt, arıt, beni durut Allah’ım… Sen Mücîb’sin, açılan eli boş çevirmezsin… Bizim dualarımızı da kabul buyur, bizi koru gözet ![]() Bizi menzilinden ayırma… Sevgili Allah’ım, Rabb’im, Ya Mücîb, Ya Mücîb, Ya Mücîb, Gözbebeklerime kadar sinmiş bir derin yeisin altında yüreğim harab ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Mücîb’sin, açılan eli boş çevirmezsin… Bizim dualarımızı da kabul buyur, bizi koru, gözet ![]() Bizi menzilinden ayırma… Ya Mücîb, Ya Mücîb, Ya Mücîb, Kalbimin gözesinden bunca söz aktı, bunca dua aktı senin dergâhına… Şimdi bu sözleri bütün dualar hakkına, nun ve sad hakkına senden diliyorum ve ümit ediyorum ki kabul buyurasın Allah’ım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kulunum, bendenim, kapına yürüyen yaralı bir günahkârım… Sen Mücîb’sin, açılan eli boş çevirmezsin… Bizim dualarımızı da kabul buyur, bizi koru gözet ![]() Bizi menzilinden ayırma… Sevgili Allah’ım, Rabb’im, Ya Mücîb, Ya Mücîb, Ya Mücîb, Kederden ve acılarımın girdaplarında savrulurken yüreğim kendime ettiğim beddualarımı geri çevir Allah’ım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey yürek yangınımın tabibi, Ey Sevgili, En Sevgili, Ya Mücîb, Kulunum, bendenim, kapına yürüyen yaralı bir günahkârım… Sen Mücîb’sin, açılan eli boş çevirmezsin… Bizim dualarımızı da kabul buyur, bizi koru gözet ![]() Bizi menzilinden ayırma… Bizi koru, gözet, merhamet et, Hiç şüphesiz… Senin her şeye gücün yeter… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmâü’L Hüsnâ Dualar:::::Ya Rakîb: Gözetleyip kontrol eden, muttali olan ve yarattıklarından bir an bile gafil olmayan manasına gelen Yüce Allah’ın İsm-i Şerifidir ![]() Bismihi, Sevgili Allah’ım, Ya Rakîb, Ya Rakîb, Ya Rakîb, Gök kubben altında, havf ve reca arasında yaşayıp gidiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizi nefsimizin terkisinde unutma Allahım ![]() Bize güç ver, dirayet ver, sabır sebat ver ![]() Senin herşeye gücün yeter Ya Rakîb… “Allah her şeyi gözetler” (Ahzab,52) Sultanım, Ey Yüce Allah’ım, Ya Rakîb, Ya Rakîb, Ya Rakîb, “İnsan hiçbir söz söylemez ki yanında gözetleyen, dediklerini zapteden bir melek bulunmasın” (Kâf 50/18)… Bu sözlerini bildiğimizden beri perme perişanız… Bilmeden ne sözler aktı zamanın yanağından, ne gıybetlerimiz oldu gidenin peşisıra… Başıboş bırakılmadığımızın, her hareketimizin bir bedeli olduğunu anlıyorum şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizi nefsimizin terkisinde unutma Allahım ![]() Bize güç ver, dirayet ver, sabır sebat ver ![]() Senin herşeye gücün yeter Ya Rakîb… “Şüphesiz Allah sizin üzerinizde gözetleyicidir”(Nisâ,1) Sultanım, Ey Yüce Allah’ım, Ya Rakîb, Ya Rakîb, Ya Rakîb, Kâinattaki bütün sistemleri idare edip gözetensin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şüphesiz senin her şeye gücün yeter… Bizi nefsimizin terkisinde unutma Allahım ![]() Bize güç ver, dirayet ver, sabır sebat ver ![]() Senin herşeye gücün yeter Ya Rakîb… Sultanım, Ey Yüce Allah’ım, Ya Rakîb, Ya Rakîb, Ya Rakîb, Gece gündüz aramızda bulunan meleklerinin her türlü fısıltımızı dahi not ettiğini bilip de hala fısıltısına devam eden insanların akıbetini en uygun zamanda en adil olan adalet terazinde tartıp değerlendiren ve hiçbir şeyi başıboş bırakmadığını daima yarattıklarını gözetlediğini hatırlatarak, eksiksiz bir adaletle karşılık verensin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şüphesiz senin her şeye gücün yeter… Bizi nefsimizin terkisinde unutma Allahım ![]() Bize güç ver, dirayet ver, sabır sebat ver ![]() Senin herşeye gücün yeter Ya Rakîb… Sultanım, Ey Yüce Allah’ım, Ya Rakîb, Ya Rakîb, Ya Rakîb, Her dem bizi kaydeden iki melek tayin ettiğini, her anımızın zapta geçirildiğini bilmek duygusu ürpertse de ruhumuzu, günahlarımızın yanında iyiliklerimizin, güzelliklerimizin, sevaplarımızın, sana olan büyük aşkımızın, arzularımızın da çetelesini de kaydediyor olmaları huzur veriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şüphesiz senin her şeye gücün yeter… Bizi nefsimizin terkisinde unutma Allahım ![]() Bize güç ver, dirayet ver, sabır sebat ver ![]() Senin herşeye gücün yeter ya Rakîb… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmâü’L Hüsnâ Dualar:::::Ya Kerîm: İyilik ve ikramı bol olan, affeden, bağışlayan anlamlarına gelen Yüce Allah’ın İsm-i Şerifidir ![]() Allahım, Sultanım, Ya Kerîm, Ya Kerîm, Ya Kerîm, Hayat denen tuzakta, yapayalnız iken, bütün sevdiklerimin beni bırakıp gittiği vefasızlığın, kederin, çaresizliğin sağnak sağnak üstüme yağdığı bir demde, ben sana sığınmışım, sana gelmişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz umut ettik, sen Kerem ettin… Biz el açtık, sen ikram saçtın… Şükürler olsun ya Kerîm, şükürler olsun… Ya Kerîm, Ya Kerîm, Ya Kerîm, Cibril nefesli rüzgârların yeryüzünü dolanırken, gece güne doğru salınırken yeni baştan neşv ü nema bulan hayatın bağrı zifir yalanlarla kanar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz umut ettik, sen Kerem ettin… Biz el açtık, sen ikram saçtın… Şükürler olsun ya Kerîm, şükürler olsun… *Her bakımdan sonsuz zengin Rabbimiz Yüce Allah Cömertleri sever o cömertleri över o Hayır sahiplerinin verdiği sadakayla Belaları üstünden lütfedip de savar o Ya Kerîm, Ya Kerîm, Ya Kerîm, Babil kuyularında saçlarından asılmış Hârut gibiyim tükenesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz umut ettik, sen Kerem ettin… Biz el açtık, sen ikram saçtın… Şükürler olsun ya Kerîm, şükürler olsun… Ya Kerîm, Ya Kerîm, Ya Kerîm, Kerimler sofrasında ehil ile nâ-ehil aynıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek el açtığımız sen, tek güvendiğimiz sen, tek inandığımız sensin… Biz umut ettik, sen Kerem ettin… Biz el açtık, sen ikram saçtın… Şükürler olsun ya Kerîm, şükürler olsun… İnsanı insan yapan eşrefi mahlûk eden Rızık veren doyuran insü cini yaradan Onun bize ikramı nefes can, sıhhat, beden Şeytan ile nefisi huzurundan kovar o Ya Kerîm, Ya Kerîm, Ya Kerîm, Nakışlı bir seccadede ellerimizi açtık, kapına geldik Artık herkesin birbirinden yüz çevirdiği, unuttuğu, kötülüğün, riyanın üst perdeden konuştuğu çok yüzlü yalancı bir zamanın vefasız çocuklarıyız biz Allah’ım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sonsuz sefer rüyası görünmüştür gözümüze ![]() Gelişimiz, gidişimiz, dönüşümüz, sanadır Ya Kerîm… Bu dünyada vermeyip, ötelere ertelediğin günahlarımızdan bizi sorumlu tutma, bağışla, affet Allah’ım… Tek el açtığımız sen, tek güvendiğimiz sen, tek inandığımız sensin… Biz umut ettik, sen Kerem ettin… Biz el açtık, sen ikram saçtın… Şükürler olsun ya Kerîm, şükürler olsun… Şiir: Musa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmâü’L Hüsnâ Dualar:::::Ya Celîl: Ululuk, azamet ve büyüklük sahibi, emir ve yasak koyma hakkına sahip anlamlarına gelen Yüce Allah’ın İsm-i Şerifidir… Bismihi, Rabb’im, Ey Âlemlerin Sultanı olan Allah’ım, Ya Celîl, Ey her şeyi kuşatan, varlığını soluduğumuz; dokunduğumuz her yerde ve her şeyde, zerreden arza, kâinatı bütünüyle şefkat ve muhabbetinle dolduran Sensin… Ruhumuzun kuytularında dahi senden bir iz, varlığının işaretinden bir öz var Allahım ![]() Rabbim, senin azametin, rahmetin sonsuz… Dileriz ki Rahmet-i rahmana mazhar ola ruhumuz ![]() *Cemalinle nazar kıl ey ulular ulusu İkram sahibi sensin bâkisin zât-ı celîl Kahrından koru n’olur lutfunla affet nâsı Rahmetin gazabına galip gelmesi delîl Rabbim, En Sevgili, Ey Sevgili, Ya Celîl, Ya Celîl, Ya Celîl, Şüphesiz, emir ve yasaklarına ta yürekten bağlıdır ruhumuz, bedenimiz… Meçhul kapıların eşiğinde çok dolanmışız, şaşırası… Çok yanılmışız utanılası, arlanası… Derin bir sükûnete düştü gönül, zora düştü, kışın ortasında kora düştü… Dünyamızın zindanında dört mevsim bir şenlik var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cemreler düşüyor, mevsimler senin cennetinden muştular getiriyor ![]() Rabbim, senin azametin, rahmetin sonsuz… Dileriz ki Rahmet-i rahmana mazhar ola ruhumuz ![]() Rabb’im, Ey Âlemlerin Sultanı olan Allah’ım, Ya Celîl, Ya Celîl, Ya Celîl, Bir kere davetin ulaştı gönlümüzün pervazlarına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cemreler düşüyor, adın cennetten muştular getiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim, senin azametin, rahmetin sonsuz… Dileriz ki Rahmet-i rahmana mazhar ola ruhumuz ![]() Gafletten uyar bizi kıl dostuna yâr bizi Cennetinle ikram et, hiç yakmasın nâr bizi Vuslatını ihsan et muhabbetle sar bizi Aşkına meftun olsun akl u fikri cânu dil Rabbim, En Sevgili, Ey Sevgili, Ya Celîl, Ya Celîl, Ya Celîl, Ya Zü'l-celâli ve'l-ikram, Celalet ve ululuk ancak sana mahsustur… Her yerde, her zaman hazır ve nazır olan Allah'ım hiç şüphesiz senin ilmin her şeyi kaplamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim, senin azametin, rahmetin sonsuz… Dileriz ki Rahmet-i rahmana mazhar ola ruhumuz ![]() Rabbim, En Sevgili, Ey Sevgili, Ya Celîl, Ya Celîl, Ya Celîl, Ya Zü'l-celâli ve'l-ikram, Hüzün, asırlar gibi kol saldı yüreğimizde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En sevgili diyorum, sana şükürler olsun ![]() ![]() ![]() Rabbim, senin azametin, rahmetin sonsuz… Dileriz ki Rahmet-i rahmana mazhar ola ruhumuz ![]() Şiirler: Musa Tektaş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmâü’L Hüsnâ Dualar:::::Ya Mukît: Gizlisi olmadan herkesin maddî, manevî rızkını veren ve kontrol altında bulunduran, azıkları yaratıp, beden ve kalblere gönderen, yarattıklarına rızkını ve azığını vermeye muktedir olan anlamlarına gelen Yüce Allah’ın İsm-i Şerifidir ![]() Allahım, Sevgili Sultanım, Ya Mukît, Bir damla iken, henüz hayata yürümemişken, rızkımı tayin edip vademin yakasına iliştirip beni hayatın lezzetleriyle buluşturansın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana şükürler olsun Allahım ![]() Rabbim, Ya Mukît, Ey sevgili, “Allah hüzünlü kalbi sever” diyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün pişmanlıklarımı bağışla, beni affeyle ![]() Rabbimsin, Rahmansın, Rahimsin… Şah damarımdan yakınsın bana, Bütün niyazlarım sana Allahım… İyiliği isteyen ruhlara şifa veren Levh-i mahfuz ilminden canla safa veren Bin türlü gıdalardan günde bin defa veren Hiç bir şeyi karşılıksız bırakmayan Ya Mukît Ey Âlemlerin Rabbi Olan Allahım, Ey bütün kâinatın sahibi, Ey Sevgili, En Sevgili, Ya Mukît, Her geceyi sabaha düğümleyen, her günü bir mevsime yürüten sensin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karun hırsından azat eyle bizi ![]() Bizi sevdiklerinden kıl… Kim hayra delalette bir adım atar ise Sevabından payını alır kim yapar ise Kötülüğe aracı olana da var hisse Hiç bir şeyi karşılıksız bırakmayan Ya Mukît Allahım, Ey sevgili, En Sevgili, Bu gönül, sonsuzu bize ilham eylediğin öteleri diler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karun hırsından azat eyle bizi Ya Mukît, ![]() Bizi sevdiklerinden kıl… Yâ Mukît, Yüce Rabbim, Büyük Allahım, Mukayyet olup muhafaza etmeye muktedir olan sensin Rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünya denen sihirli kuyuya düşürme bizi… Bizi sevdiklerinden kıl Ya Mukît, Bizi sevdiklerinden kıl… Âmin… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmâü’L Hüsnâ Dualar:::::Ya Hâfid : Aşağıya indiren, alçaltan, değerini azaltan anlamlarına gelen Yüce Allah’ın İsmi Şerifidir ![]() “Ben sanırdım âlem içre bana hiç yâr kalmadı Ben beni terk eyledim, bildim ki ağyâr kalmadı” ( Niyazî-i Mısrî) Yücelerin yücesi olan büyük Allahım, Sevgili Sultanım, Handan olan, Sultan olan Rabbim, Ya Hâfid, Biz ki dünya gurbetinde olduk! Diye yüksekçe dağlara tırmandığımızı sanmışız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizi affet Ya Hâfid, Bizi affet, bizi bağışla ![]() Sevgili, En Sevgili, Ya Hafid, Sultanım, Senin gülzarında yok sayılmışız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gaylûle uykusundan uyandır bizi Allahım ![]() Bizi affet Ya Hâfid, Bizi affet, bizi bağışla ![]() “ Cümle eşyada görürdüm hâr var gülzâr yok Hep gülistan oldu âlem şimdi hiç hâr kalmadı” Ey Büyük Allahım, Rabbim, Ya Hâfid, Sana geldik onca kusur ve eksiklerimizle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizi daldığımız Feylûle uykusundan uyandır, kaybolan yıllardan bizi azat et Allahım ![]() Bizi affet Ya Hâfid, Bizi affet, bizi bağışla ![]() Ey bağışlaması bol olan Rabbim, Sevgili, En Sevgili, Ya Hafid, Sultanım, Biz bütün günahlarımızı toplayıp sana geldik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaylûle uykularımıza hayırlı rüyalar yağdır ![]() ![]() Bizi affet Ya Hâfid, Bizi affet, bizi bağışla ![]() “Gitti kesret geldi vahdet oldu halvet dost ile Hep Hak oldu cümle âlem şehr-ü bâzâr kalmadı ![]() Ey Büyük Allahım, Rabbim, Ya Hâfid, Beni peşinden yıllar yılı sürükleyen nefsimi benden azat eyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey rahmeti, şefkati, kudreti ve merhameti bol olan Allahım ![]() Ey bütün noksanlardan, eksiklerden münezzeh olan, büyük olan Sultanım, Rabbim, Ya Hâfid, Bizi koru, bizi bağışla, bizi affeyle, bizsi sevdiklerine kat ![]() Senin her şeye gücün yeter ![]() Âmin… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmâü’L Hüsnâ Dualar:::::Ya Kebîr: Hiçbir aklın büyüklüğünü kavrayamayacağı kadar büyük olan ve kendisinden daha büyük hiçbir şeyin olmayacağı anlamına gelen Yüce Allahın İsm-i Şerifidir ![]() Ey Alemlerin Sultanı, Ey Sevgili, En Sevgili, Büyük Allahım, Ya Kebîr, Bin bir niyaz içre kapına gelmişim, el açmışım senin dergahına, yemin etmişim Kalu Belâ üzre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey zat-ı Kibriya benden merhametini esirgeme ![]() Beni bağışla, beni sevdiklerine kat ![]() Rabbim, Sevgili Allahım, Ya Kebîr, Müminleri handan, mücrimleri giryan edensin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok zamandır susuzum, aşkınla yanıyorum, merhamet pınarlarından içir beni, şefkat nehirlerinle yıka ruhumu, yüreğimi… Ey zat-ı Kibriya benden merhametini esirgeme ![]() Beni bağışla, beni sevdiklerine kat ![]() Görülen görülmeyen her şeyi bilen Allah Yücelik ve büyüklükte O’dur zat-ı Kibriya Gizliye ve açığa hep vâkıf olan Allah O Kebîr yerde gökte O’dur zat-ı Kibriya Ey Alemlerin Sultanı, Ey Sevgili, En Sevgili, Büyük Allahım, Ya Kebîr, Doksan dokuz ismini sözüme, özüme, fikrime ve zikrime sertaç ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüceliğinin ve Bilgeliğinin sınırı yoktur Allahım ![]() Ey zat-ı Kibriya benden merhametini esirgeme ![]() Beni bağışla, beni sevdiklerine kat ![]() Rabbim, Sevgili Allahım, Ya Kebîr, Her şeye her zaman şahit olan, hiçbir şeyin hiçbir halinden uzak kalmaksızın onları her daim tasarrufu altında tutan, her an her şeye hükmeden ve saltanatının her şeyde tecelli ettiği Yüce Allahım, bizi ve bütün yarattıklarını ezeli takdirine göre gayelerimize sevk ediyor, idare ediyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey zat-ı Kibriya benden merhametini esirgeme ![]() Beni bağışla, beni sevdiklerine kat ![]() Ârif ki her nerede bir büyüğü görünce Hakkın büyüklüğünü hatırlar elbet önce O’nun izniyle devreder semaviye dönence Cümle ecram-ı felekte O’dur zat-ı Kibriya Ey Alemlerin Sultanı, Ey Sevgili, En Sevgili, Büyük Allahım, Ya Kebîr, Kainat sessizce uyurken sen uyumazsın, sen her daim gözler gözetirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüceliğinin ve Bilgeliğinin sınırı yoktur Allahım ![]() Ey zat-ı Kibriya benden, bizden, bütün müminlerden merhametini esirgeme ![]() Beni bağışla, beni sevdiklerine kat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmâü’L Hüsnâ Dualar:::::Ya Alîy: Yüksek, büyük, yüce olan; kudrette, bilgide, hükümde, iradede ve diğer bütün kemâl sıfatlarında üstün olan anlamlarına gelen Yüce Allah’ın İsm-i Şerifidir ![]() ![]() “Şol gökleri kaldıranın Donatarak dolduranın Ol! Deyince olduranın Doksan dokuz adı ile” ( Niyazi yıldırım Gençosmanoğlu) Ey Yücelerin Yücesi Büyük Allahım, Ey Rahmetin ve bereketin kaynağı, Ya Alîy, Senin büyüklüğün karşısında eğiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat gerçeğe yürüyor ![]() Biz Sana yürüyoruz Allahım… *Sen bütün varlıklardan yücesin elbet Ya Rab İnananın dilinde hecesin elbet Ya Rab Zatının ululuğu imana sığar ancak Bilinmez akıl ile nicesin elbet Ya Rab Sultanım, Efendim, kurtarıcım, sevgilim, En Sevdiğim, Allahım, Ya Alîy, Çiçek olup yerden fışkıran nice nebat, kuş olup uçup giden her kanat, senin melteminle can buldu, çoğaldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bildik, sana taptık, sana kul olduk, çok şükür ![]() ![]() ![]() Bizi çoğalt, bizi kulluğumuzla çoğalt ki sana gelmeye yüzümüz olsun ![]() Seni bilen, bilmeyen cümle mahlukat, nebatat sana dönüyor… Hayat gerçeğe yürüyor… Biz Sana yürüyoruz Allahım… Ey Alemlerin Sultanı, Ey Sonsuzluğun Pınarı Ey Büyük Allahım, Ya Alîy, Ne büyüksün ki mülkünün sınırı yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm kainatın Efendisi, Bizi, yarattıklarını koru, kolla ve gözetle Allahım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizi çoğalt, bizi kulluğumuzla çoğalt ki sana gelmeye yüzümüz olsun ![]() Seni bilen, bilmeyen cümle mahlukat, nebatat sana dönüyor… Hayat gerçeğe yürüyor… Biz Sana yürüyoruz Allahım… Azametin kuşatır onsekizbin âlemi Dostluğun veliliğin siler bütün elemi Aşk ile yazar imiş muhabbetin kalemi Bize aşk kapısını açasın elbet Ya Rab, Ya Alîy, Allahım, Sultanım, Kalbimin ışığı olan büyük Allah’ım, Dünyanın kıyısında bekleyen yorgun yolcularınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizi çoğalt, bizi kulluğumuzla çoğalt ki sana gelmeye yüzümüz olsun ![]() Seni bilen, bilmeyen cümle mahlukat, nebatat sana dönüyor… Hayat gerçeğe yürüyor… Biz Sana yürüyoruz Allahım… Ey Yücelerin Yücesi, Ey Alemlerin Rabbi, Ya Alîy, Senin yüceliğinin sınırı yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizi çoğalt, bizi kulluğumuzla çoğalt ki sana gelmeye yüzümüz olsun ![]() Seni bilen, bilmeyen cümle mahlukat, nebatat sana dönüyor… Hayat gerçeğe yürüyor… Biz Sana yürüyoruz Allahım… * Şiir: Musa Tektaş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmâü’L Hüsnâ Dualar:::::Ya Gafûr: Kullarının günahlarını çok örten, onları cezalandırmayan ve bağışı bol olan anlamına gelen Yüce Allah’ın İsm-i Şerifidir ![]() Sevgili Allah’ım, Rabbim, En Sevgili, Ya Gafûr, Zamanın tespihinden öyle çok yere saçılıp, öyle çok düştüm ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden başka güvendiğimiz, sığındığımız yok Allah’ım… Affeyle bizi Ya Gafûr… Kullarını dû cihanda Affeyleyensin “Ya Gafur” Gönülleri temizleyip Saf eyleyensin “Ya Gafur” Ey Ulu Sultanım, Mevsimler gelip geçiyor… Ömür feracemiz eskiyor, lime lime dökülüyor hayatın kanayan eli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden başka gittiğimiz, baş koyduğumuz yok Allah’ım, Affeyle bizi Ya Gafûr… Her günaha örtü hali Gizleyip suçu vebali Kötü düşünce hayali Def eyleyensin “Ya Gafur” Rabbim, Ya Gafûr, Sevgili, En Sevgili, Adım attığımız her yerde senin mührün var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden başka taptığımız, tapındığımız yoktur, Affeyle bizi Ya Gafûr… İyilik tohumun eken Çirkinliğe perde çeken Günah defterini yakan Ref eyleyensin “Ya Gafur” Rabbim, Sultanım, Ya Gafûr, İyiliğim, güzelliğim, merhametim, şefkatim sendendir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden başka tanıdığımız, bildiğimiz yoktur, Günahlarımız var dizin dizin… Affeyle bizi Ya Gafûr… Bağışlaman nur-u erdem Kurtarıp bizleri dardan Nefsi temizleyip kirden Sûf eyleyensin “Ya Gafur” Ey Yüce Allahım, Ey Merhametin Pınarı, Ya Gafûr, Biz günahkarız sen bağışlayan, biz aciz kullarınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şüphesi senden başka inandığımız, güvendiğimiz yoktur… Affeyle bizi Ya Gafûr… Kur’an’da doksan kez geçip Bağışlayıp bahtın açıp İnsanları övüp seçip Kehf eyleyensin “Ya Gafûr” |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmâü’L Hüsnâ Dualar:::::Ya Azîm: Çok yüce ve çok büyük olan; sınırsız ve kayıtsız büyüklük, üstünlüğün tek sâhibi, pek azametli, yüce olandır, anlamına gelen Yüce Allah’ın İsm-i Şerifidir ![]() Ey büyük Allah’ım, Sevgili, En Sevgili, Büyüklüğün ve kudretin karşısında ürperen ruhum şahittir ki senden başka korktuğum, inandığım, sığındığım başka bir ilah yoktur ey üstünlüğün sahibi…Bir tek çiçeğin zerresini halk eylemeyen acziyetim, bilir ki bir tek sahibi vardır yerlerin ve göklerin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şüphesiz sen büyüksün, sen Azîmsin, Bu aciz kullarına merhamet eyle Ey Azîm ![]() Büyüklük şanındır senin Kullar âcizdir “Ya Azîm” Anlatmaya azametin Diller âcizdir “Ya Azîm” Ey sevgili, En Sevgili, Yâ Azîm, Allahım, Masmavi göklerinin, engin denizlerinin, başı dumanlı dağlarının ve deli efsun çağlayan ırmaklarının hepsi, her daim seni zikrederken, cümle mahlukat her dem seni tespih ederken biz aciz kullarına akıl ve irfan ver rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şüphesiz sen büyüksün, sen Azîmsin, Bu naçiz kullarına mağfiret eyle Ya Azîm… “Aliyyül Azim”dir zatın Şahidin ismi sıfatın İşaretin mucizatın Hâller âcizdir “Ya Azîm” Allahım, Kudretli Rabbim, Yâ Azîm, Ritmin ve ahengin dört bir yanımızı sardığı, müstesna güzelliğin sembolü olan taze gül şafağının nefesimizi kestiği bir serin seherde sana yalvarıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şüphesiz sen büyüksün, sen Azîmsin, Bu çaresiz kullarına rahmet eyle Allah’ım ![]() Ayetel kürsi tahtında Esrarlar gizlidir anda Duadadır gönlü canda Eller âcizdir “Ya Azîm” Ey Sevgili, En Sevgili, Allah’ım, Senin rahmetinden ümitvarız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şüphesiz sen büyüksün, sen Azîmsin, Bu ümitvar kullarına bereket ver Allah’ım ![]() Uyumaz, uyumak niçin Şefaat izni Hakk için Huzuruna varmak için Yollar âcizdir “Ya Azîm” Ey Ulu Allahım, Rabbim, Yâ Azîm, Sana geldik, sana inandık ve taptık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şüphesiz sen büyüksün, sen Azîmsin, Bu aciz kullarına merhamet eyle Ey Azîm ![]() Rahmet deryası akmakta Alemi nura katmakta Ummanları anlatmakta Göller âcizdir “Ya Azîm” |
![]() |
![]() |
|