|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cam, düşündünüz, hayatınızda, kırıklarını |
![]() |
Düşündünüz Mü Hayatınızda Ki Cam Kırıklarını. . |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşündünüz Mü Hayatınızda Ki Cam Kırıklarını. .Düşündünüz Mü Hayatınızda Ki Cam Kırıklarını ![]() ![]() Düşündünüz mü Hayatınızda Ki Cam Kırıklarını ![]() ![]() Resmi Büyütmek İçin Tıklayın ![]() ![]() ![]() Düşündünüz mü hayatınızda ki cam kırıklarını ![]() Bir daha asla bir araya gelemiyecek olan cam parçacıklarını ![]() Darmadağın ettikten sonra onları toplayın bakalım şimdi, tabi başarabilirseniz ![]() Kırılan hiç bir parça gelmez ki bir daha yerine, birleşmez ki yeniden eskisi gibi ![]() Bende şimdi arıyorum dağılan parçalarımı ![]() Biliyorum nafile ama belki de diyorum en azından bir kaç parça denk gelir birbirine ![]() * * * * * * * * * * * * * * * Kırmak kolay da, ardından bir daha onları biraraya getiremeyeceğimizi tahmin etmek zor sanırım ![]() Bir anda her şey bitebiliyor ![]() ![]() Yıllanmış dostluklardan tutun da, hiç bitmiyecekmiş gibi gözüken aşklara kadar ne kaldıysa elimiz de bir bakıyosunuz hiç birisi yok işte ![]() * * * * * * * * * * * * * * * Hayat öğretmiyor mu bize; ya da biz mi anlamak istemiyoruz sabretmeyi ![]() Bardağın dolmasını beklemeden küçük kuytular da büyük fırtınalar koparıyoruz ![]() Ve bir hamlede elimizin tersiyle itiyoruz onca sene emek verdiğimiz yaşanmışlıkları ve bilemediğimiz yaşanacakları… * * * * * * * * * * * * * * * Her işte vardır bir hayır deyip kolayca ardına mı saklanıyoruz yoksa yaptıklarımızın ![]() Kırıldıkça, elimizde ki parçalar çoğaldıkça çıkmazlarımız artıyor ![]() Bazen kapanan bir kapının ardından da yeni bir kapı açılamayabiliyor ![]() İşte o yüzden Ne kadar az cam parçacığı varsa yaşamınız da şanslısınız demektir ![]() Alıntıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|