![]() |
Kısa Kısa Kıs'sa'dan His'se |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısa Kısa Kıs'sa'dan His'seKısa kısa kıs'sa'dan his'se En uzun küfürler Türkçe'dedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onlara hükmederiz ve birisine inek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden ülkemizin dünya çapında tanınmış bir adamı yok? Picasso adı Türkiye'nin önünde gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeryüzünde değişim diye bir şey var ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yaptığım işi seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Osmanlı’yla övünen bir adamın bu dünyada yaşama hakkı yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Terör deyip deyip duruyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgi göremeyince insan beğenilmek ister ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demek ki Cumhuriyet dönemini yeniden otopsi masasının üzerine yatırmak lazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç bir Alman kalkıp da “Ben Almanım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Victor Hugo’nun "Sefiller"ini ilkokulda -sanırım 40 sayfalık bir versiyonundan- okumuştum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üç türlü okuma vardır: Birincisi zorunlu okuma; mektep kitapları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|