![]() |
Ölümle İlgili Bazi Gerçekler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölümle İlgili Bazi GerçeklerArkadaşlar bu paylaşıma resim koyacaktım ama bazıları çok korkunçtu (Tabii ben korkmam ama aramızda bazı küçükler varsa psikolojileri bozulabilir ) Tekrar ediyorum lütfen küçüklere okutmayın 1-)Ölümden sonra üç gün içinde akşam yemeğinizi öğütmenize yardımcı olan enzimler sizi yok etmeye başlar ![]() ![]() 2-)Ölüyü gömme geleneği 350 bin yıl öncesine dayanıyor ![]() ![]() 3-)İnsanlık tarihinin başlangıcından itibaren ortalama 100 milyar insanın öldüğü tahmin ediliyor ![]() 4-)(Bunu okuyunca moralim çok bozuldu çünkü boğularak ölmekten çok korkarım çünkü en acılı ölümdür) Canlının ölmesi ne şekilde olursa olsun, her koşulda oksijen yetersizliğinden dolayı gerçekleşiyor ![]() ![]() ![]() ![]() 5-)İsveç'te Promessa isimli şirket ölü bedenini sıvı nitrojen içinde dondurarak özel bir işlemden geçiriyor ![]() ![]() 6-)Hindistan'daki zerdüştler ölülerini akbabaların yemesi için açıkta bırakıyor ![]() 7-)Madagaskar yerlileri ölülerin kemiklerini toprağın altından çıkarıp, kasabanın etrafında bir tur gezdirdikten sonra tekrar gömüyorlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|