![]() |
Arkadaslar %100 Gülme Garantisi.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaslar %100 Gülme Garantisi..![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -”Allahını seven baaa ateş versuuun” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lazın eczanesine eli silahlı, yüzü kadın çoraplı iki soyguncu girmiş ve ellerindeki silahi Laza doğrultup: - Çabuk kasadaki herşeyi ver ! - Özür dilerim, reçetesiz hiçbirşey vermiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cabbar eve papağan almış Ama papağan buna her gün küfrediyomuş ![]() Yine bir gün cabbar işten gelmiş kapıdan içeri girmiş papağan buna : “(yasak kelime) tikeyim cabbar , sülalene atlıyım cabbar” diye sıralamış bu böyle günlerce devam etmiş ![]() adam papağana giderek “ulan bi daha küfredersen dünya ile ilişkini keserim demiş Papağan: “kesmeszen *mıma koyem” demiş adam bunun üzerine bir örtü kapatmış aradan haftalar geçmiş papağandan ses seda yok en sonunda dayanamamış ve örtüyü hafifçe aralamış ![]() Bunun üzerine naif bir ses duyulmuş “Kaşınıyon mu Cabbar” ![]() ![]() ![]() ![]() Temel askerdeyken yeni basçavus gelir ve tüm bölüge söyle der: - "Sakin benim adimi unutmayin, benim adim Arslan Oglu Arslan ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan haftalar geçer ve Basçavus gelir herkeze adini sorar ve hepsi bilir ![]() ![]() - "Bi hayvan oglu hayvandi ama haçen tam hatirlayamayrum" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lazlar kahvede otururken bir arkadaşları içeri girmiş : - Temel, ineklerinden pipo içen var mı ? - Yok - O zaman ahırın yanıyor ![]() TEMELLLL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babam öldü, demis Temel ![]() ilyas sormus: - Neden öldü? - Apartmanin sekizinci katinin balkonundan düstü ![]() - Eyvah parçalandi mi? - Yok, giristeki bakkalin tentesine düsünce oradan havalanip karsi apartmana yöneldi ![]() - Apartmana mi çarpti, nasil oldu? - Yok, karsi apartmanin balkonunda çamasirlar asili idi ![]() ![]() - Orada mi öldü? - Yok, fabrika çelik yay fabrikasi, bahçedeki yaylarin üzerine düsüp havalandi yeniden ![]() ![]() ![]() - Peki sonra? - Sonrasi ne? Baktik ki yere inmiyor, biz de furdik oni ![]() ![]() TEMELLLL ![]() ![]() ![]() Temel bi gun kahveye girmis ![]() ![]() ![]() Temel: "Kaynanami gomduk ![]() Kahvedekiler: "Iyi de bu halin ne?" Temel: "Biraz direndi de ![]() |
![]() |
![]() |
|