![]() |
İddaa Ediyorum En Güzelleri Burda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İddaa Ediyorum En Güzelleri BurdaDile benden ne dilersen Temel, Dursun'a arabasının öyküsünü anlatıyordu : -"Bir gün otostop yapıyordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasına aldı ![]() ![]() ![]() Dursun : -"iyi etmişsin Temel, zaten mini etek sana hiç yakışmazdı Yassı Tavuk Karadeniz'i gezen bir adam yolda aniden önüne çıkan tavuğu ezmiş ![]() ![]() ![]() - Afedersiniz; ben hemen köy dışında bu tavuğu ezdim ![]() ![]() - Hemşerim sen yanlış geldin ![]() Sahipsiz Yargıç, otomobil çalmak suçundan sanık olarak karşısına getirilen Temel'esordu: - Otomobil çalmışsın, bunu neden yaptın söyler misin? - Sahibi yok sanmiştum ![]() ![]() ![]() - Peki, sahibi olmadığı kanısına nereden vardın? - Mezarluğun önine parketmiştu da ![]() ![]() ![]() Otelci Temel, seyahate çıkmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Temel, ne istediğini söylemiş: "Bana bir fahişe bulup gönderin ![]() Bunu söyledikten sonra telefonu kapatmış ![]() ![]() "Demin gelen müşteri kadın istiyor ![]() ![]() ![]() Otelin sahibinin karısı öfkeden deliye dönmüş: "Terbiyesiz adam, ne zannediyor bizim otelimizi ![]() ![]() ![]() ![]() Otel sahibi, müşteriye ağzının payını verme fikrini pek tutmamış: "Adama ne söyleyeceğim karıcım, bir terbiyesizlik eder, başım derde girer ![]() ![]() ![]() Kadın çok sinirliymiş: "Sen gitmezsen, ben gider söylerim ![]() ![]() ![]() Ve, hışımla merdivenleri çıkıp Temel'in ağzının payını vermeye gitmiş ![]() ![]() ![]() Onbeş yirmi dakika sonra Temel aşağıya inmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Otelcinin yanına gidip bir güzel çıkışmış: "Ne biçim kadın göndermişsin be ![]() ![]() Bizim ev Temel evlenemiş ![]() ![]() ![]() -Neden kaçaysun, diye sormuş Temel ![]() -Ha pura pabamın evii, demiş Fadime ![]() -Purası pabanın evi de, pizim ev çerhanemi Temel İstanbul'a gelmiş, yürüyormuş ![]() maktaymış ![]() "Hemşrim bu top atışları neyin nesi?" Kraliçe Elizabeth'in gelmesi sebebiyle top atışı yapıldığı anlatılmış ![]() Aradan yarım saat geçmis ve top atışları halen sürmekteymiş ![]() sormuş bir başkasına: "Bu top atışlari neden?" diye ![]() "Ulan, yarım saattir bir kadını vuramadılar, be!" |
![]() |
![]() |
|