![]() |
Aşkımmmm Seni Anneme Anlattımmmm =) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkımmmm Seni Anneme Anlattımmmm =)Aşkımmmm Seni Anneme Anlattımmmm =) -------------------------------------------------------------------------------- -aşkım -efendim hayatım söyle canım?? -seni akşam aileme anlattım -neee?! -eee artık sende bize bu akşam yemeğe gelirsin dimi? -neee!!! -valla annem senin için en güzel yemekleri yapçak -neeee!!! -saat 7 de bekliyoruz tamammı aşkım? -pat ![]() ![]() ![]() -aşkım gelirken yüzükleride alırsın dimi sevgilim haaa bide isim yazdırmayı unutma babam valla keser ikimizide -hönk ne yüzüğü yaaa?! -valla amcam öyle dedi eeee dinlemek lazım büyük sözü dimi zaten hapisten yeni çıktı 4 leşi var kırmamak lazım -tırs tırs yusuf yusuf -bişeymi dedin aşkım?? -bana bişeyler oluyo başım dönüyooo pattttttt -aaaaaaa aşkım kalk aşkım kalk şaka yaptım yaaa ![]() ![]() ![]() - seni annemlere anlattım Hayatım ![]() - ee ne dedin ? - hiiç erkek arkadasim dedim, babam silahını alip çikti ![]() - neee !?!! - seni annemlere anlattım - eeeaa? - haftasonu müsaitmiş bizimkiler bekliyolar - nası yani? - aman ne biliyim işte çikolata çiçek ebeveyn falan - vııınnn (kaçar) -bil bakalım ben bugün ne yaptım? -ne yaptın hayatım? -seni annemlere anlattım -hass ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -teyzem ve karşı komşu mualla abla da oradaydı -üçü birden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ha bu arada tanıştırayım bu abim cevat ![]() ![]() ![]() -memnun oldum abiciğim ehe ehe ![]() ![]() ![]() -hörrrr ![]() ![]() ![]() -ben sizi yalnız bırakayım en iyisi,abi kardeş oynarsınız artık ![]() ![]() ![]() -seni annemlere annattım, ama bi sor niye anlattım ![]() ![]() ![]() -niye anlattın? -anlatamazsın dediler ![]() ![]() ![]() -koçum benim ![]() ![]() ![]() - seni annemlere anlattım cevat abi + neden lan - geçen asılırken görmüştüm seni onu söyledim + allah belanı versin - seni annemlere sakladım + ha - hepsini ben hesapladım + diyalog yazamadın dimi husoo? - çaktırma be -Seni annemlere anlatamadım -Neden lan emrah -Anam yok benim -Seni bizimkilere anlattım memet +ee? ne dedin -Bir baba hindiiii +ee baban ne dedi? -Sol gözümden belli olmuyo mu +Nie -Babam fenerli + seni annemlere anlattım fatma eeeeee ne dedin fatma sana çok benzio anne dedim ayyy eee eee sonra hiiiçççç yani ,tanışmıyor muyuz hayır babam bitir oluum dedi bırak bu kızı dedi - seni annemlere anlattım aşkım + pardon hanım efendi bi yerden tanışıyormuyuz ![]() ![]() - - seni annemlere anlattım tankut + niyetimide anlattınmı ? - eevet ![]() ![]() ![]() + ne evlenmesı ya ![]() ![]() ![]() - allah belanı versin tankut - seni annemlere anlattım - ee ne dediler - seni anlamakta güçlük çektiler - neden - benim gibi bi kaşarla olduğun için aptal olduğunu düşünüyor babam - - annemler seninle tanışmak istiyor cevat - tanışalım - merhaba yavrum kızımla sevgiliymişsiniz - evet teyze - siz sevişiyorsunuzdur da şimdi bizim kızıla ![]() - yok teyzecim tövbe ![]() ![]() ![]() - seni annemgilere anlattım canem - anneni anladıkta giller kim nan kankigiller gibi - amcam, amcamın teyzesinin torunu, dayım, dayımın küçük çocuğunun sınıf arkadaşı, teyzem, teyzemin karşı komşusunun bi alt kalt komşusu, kuzenim, kuzeninim ex aşkı bıdı bıdı bıdı ![]() ![]() ![]() - -seni anneme anlattım hayatım -nasıl -güzel bir türkçeyle -ne -anlatım bozukluğu yapmadan -seni annemlere anlattım canım -eee -anlamazlıktan geldiler - -emrah seni annene anlattım -anaam, garib anaaamm, çilekeş anaaam seni anneme anlattım ![]() ![]() ![]() *Ne düşünüyorlar benim hakkımda? hiç iyi şeyler düşünmüyorlar ![]() ![]() ![]() * Neden? senin daha önce babmla oldugunu biliyorlarmış * Yaaa -seni annemlere anlattım aşkım -kim dedi anlat diye -yani konuştuk sanıordum -ne diye anlatıosun be -bana gerizekalı deme -salak sana gerizekalımı diom gerizekalı -hay anlatmaz olaydım -aşkım seni annemlere anlattım -herşeyimi -tabi herşeyi -annen beni çıkaramadı dimi -nee -yani şey, eeee annen ne dedi - -annemler seni beklior aşkım -o niyeymiş -anlattım -neyi -seni -nası yani -evlencez dedim -yapma ya -öle dimi yani -öle öle -seni annemlere anlattım +tarih verdiler mi -yok s ![]() -seni anneme anlattım cnm +iyi p ![]() -ne +ya bi defolurmusun -ne diyosun mahmut yaaaaaaaaa +tanışıyomuyuz bayaaaaaaaaan - sevişirken tanıyodun ama o ![]() +şukufe anama ne küfür ediyon lan -tanışıyomuyuz beyefendi + -Seni annemlere anlattım canım *Ayyy aşkım benim ne dedin benim için? -Her gece 3 posta dedim *Neeee nasıl yaparsın bunu bana ? Ne dediler peki? -Ayrıl ondan 3 posta az dediler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Seni abime anlattım abdul *Ay çemşit gerçektenmi çok sevindim aşkımm ![]() ![]() -İbne dedi *Ay çok kaba Ben ibneyimde sen diilmisin sanki -Tamam uzatma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Ama çemşit hani beni seviyordun? -Abdul saçmalama ben sana sadece vuruyordum -seni annemlere anlattım hayatım -ne nan hani sen öksüz ve yetimdin -nası yani -nan ben seni mikip bırakacaktım işin yoksa şimdi bide aile ile tanış offff -hayvansın rıza -seni annemlere anlattım hayatım -neden? -bilmem sınavdan kaldımda konuyu değiştirmek istedim agzımdan kactın -hay agzını s ![]() -ama rıza -seni annemlere anlattım hayatım -kaç tane annen var senin -1 tane -haa annemler dedin de anlatım bozuklugu olmasın -ufff rıza - Seni Annemlere anlattim hayatim + Ne dediler ne dediler - Ite kopege verecek kizimiz yok bizim dediler |
![]() |
![]() |
|