Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ikralar, komik, seçme

__-Seçme F İkralar Komik-_

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

__-Seçme F İkralar Komik-_

Anlamsiz Evlilik
Çocuk babasina :
- Babacigim, annem ile nasil evlendin?
Adam karisina dönüp :
- Görüyor musun, çocuk bile anlam veremiyor

Anneler Kül Yutmaz
Hasanın annesi, oglunun baska sehirdeki bekar evine bir
geceligine kalmaya gelmis Bütün gün anne hep Hasanın ev arkadası olan kızın ne kadar cekici oldugunu dusunmeden edememis ve ogluyla kız arasında neler oldugu konusunda meraktan çıldırıyorm Bunu farkeden Hasan Annecigim Ayse ile
aramizda inan hicbir sey yokBiz sadece ev arkadasıyız demis Bir hafta kadar sonra Ayse Hasana sormus: "Annenin bu eve geldigi günden beri çorba kepçesini bir türlü bulamıyorum Nerde oldugu konusunda bir fikrin var mıı Sence annen almıs olabilir miı"
Hasan cevap vermiş "Aldıgını sanmıyorum ama bir e-mail gönderip
ona sorayım" ve annesine söyle yazmıs:
"Annecigim, sana aldın demiyorum,almadın da demiyorum ama
gercek su ki bize geldiginden günden beri çorba kepçesi kayıp
Bir kac saat sonra annesinden soyle bir e-mail gelmis:

"Sevgili oglum, sana Ayse ile yatiyorsun ya da yatmıyorsun demiyorum,
Ama gercek su ki eger o kendi yatagında uyuyor olsaydı
simdiye kadar corba kepcesini coktan bulmus olmalıydı"

Ben Sizin Kadar Güzel Anlatamıyorum
İki aile varmış ve her iki ailenin de birer kız çocuğu varmış Bir gün misafirlikte sohbete başlamışlar;

-Eee sizin kızdan ne haberı

-Valla işte ne olsun biliyorsunuz işe girdi geçen sene Başını kaşıyacak vaktiyok İlk başlarda geceleri fazla mesai yapıyordu Sonra hafta sonları da çalışmaya başladı Patronu çok sevmiş her işi ona veriyormuş Derken Ankara seyahatleri başladı Bizimki çanta sekreter gibi patron nereye o oraya Sonra Paris seyahatleri filan en sonunda bu iş böyle olmayacak dediler, patronu ev tuttu Deli gibi çalışıyor evladım Eee , peki sizinki ne alemde ı

-Valla bizimki fahişe oldu, inanın ben sizin kadar güzel anlatamıyorum

Damat Testi
Kaynananın biri damatlarının kendisini ne kadar çok sevdiğini ölçmek istiyormuşBunun içinde çok güzel bir plan yapmısİlk olarak büyük damadını kendisiyle bir sahil yürüyüşü yapmaya davet etmişDamat kabul etmiş ve yürüyüşe çıkmışlarKaynana bi an kendini suya atmış ve baslamıs bagırmaya imdaaaattt boguluoyrum dieBüyük damat hemen kadını kurtarmıs ve ertesi gun kapılarının önünde son model bi araba gormus ustunde bı not varmıs "tşk ler ben kaynanan"Kaynana aynı seyı ortanca damata uygulamıs o da kurtarmıs kadını tabı ertesı gun kapılarının onunde son model bır araba ustunde aynı not yazılıymıssSıra gelmiş küçük damataKaynana yine aynı numarayı yapmış fakat küçük damat kurtarmamış ve hemen ordan uzaklasmısVe ertesı gun yıne kapılarının onunde son model bır araba Bu sefer ustunde su not yazılıymıs " Teşekkürler Ben Kayınbaban" =))

Hangisi
Karakolun kapisindan iceri bir kucuk oglan girmis
"Polis amca, lutfen yardim edin babam sokakta 3 kisiyle kavga ediyor"
Birlikte sokaga inmisler gercekten de cocugun babasi 3 tane adamla tekme tokat dovusuyor, polis sormus:
"Peki hangisi senin babanıııı"
"Bilmiyorum zaten bu yuzden kavga ediyorlar"

ALINTIDIR KANKALAR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com