![]() |
__-Seçme F İkralar Komik-_ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() __-Seçme F İkralar Komik-_Anlamsiz Evlilik Çocuk babasina : - Babacigim, annem ile nasil evlendin? Adam karisina dönüp : - Görüyor musun, çocuk bile anlam veremiyor ![]() ![]() ![]() Anneler Kül Yutmaz Hasanın annesi, oglunun baska sehirdeki bekar evine bir geceligine kalmaya gelmis ![]() aramizda inan hicbir sey yok ![]() ![]() ![]() Hasan cevap vermiş "Aldıgını sanmıyorum ama bir e-mail gönderip ona sorayım" ve annesine söyle yazmıs: "Annecigim, sana aldın demiyorum,almadın da demiyorum ama gercek su ki bize geldiginden günden beri çorba kepçesi kayıp Bir kac saat sonra annesinden soyle bir e-mail gelmis: "Sevgili oglum, sana Ayse ile yatiyorsun ya da yatmıyorsun demiyorum, Ama gercek su ki eger o kendi yatagında uyuyor olsaydı simdiye kadar corba kepcesini coktan bulmus olmalıydı ![]() ![]() Ben Sizin Kadar Güzel Anlatamıyorum İki aile varmış ve her iki ailenin de birer kız çocuğu varmış ![]() -Eee sizin kızdan ne haberı ![]() ![]() -Valla işte ne olsun biliyorsunuz işe girdi geçen sene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Valla bizimki fahişe oldu, inanın ben sizin kadar güzel anlatamıyorum ![]() ![]() ![]() Damat Testi Kaynananın biri damatlarının kendisini ne kadar çok sevdiğini ölçmek istiyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hangisi Karakolun kapisindan iceri bir kucuk oglan girmis ![]() ![]() ![]() "Polis amca, lutfen yardim edin babam sokakta 3 kisiyle kavga ediyor ![]() ![]() ![]() Birlikte sokaga inmisler gercekten de cocugun babasi 3 tane adamla tekme tokat dovusuyor, polis sormus: "Peki hangisi senin babanıııı" "Bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTIDIR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|