Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çivileri, wilson

Wilson Çivileri

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Wilson Çivileri

Adamιn birinin bir çivi fabrikasι vardιr ve reklam yaptιrmak istiyordur Pazarlamacι bir arkadasι ile konusurken arkadasι "Wilson Çivileri" diye bir reklam ayarlayabilecegini söyler "Bana bir hafta ver" der arkadasι "Sana bir kasetle dönecegim"

Bir hafta sonra pazarlama uzmanι, Wilson'u görme ye gelir Kaseti videoya koyar ve çalιstιrιr

Romali bir asker, Isa'yi çarmiha çivilemekle mesgul, yüzünü kameraya çevirir ve "Wilson Çivileri kullanιn, onlar her seyi tasιrlar!" der Wilson çιlgιna döner ve bagιrιr;

"Senin problemin ne? Bunu asla TV'de göstermezler, sana ikinci bir sans veriyorum, ama kesinlikle Romalιlar'ιn Isa'yi çarmιha germesi gibi seyler istemiyorum"

Ikinci hafta pazarlamacι elinde baska bir kasetle gelir Yine kaseti videoya koyar ve çalιstιrιr

Bu sefer kamera, Roma'nιn dιsιndan merkeze dogru yakιnlasιr ve çarmιha gerili Isa'nιn önünde durur Romalι bir asker yukarι bakar ve "Wilson Çivileri Her seyi tasιr!" der

Wilson kendini tutar bu sefer "Sen, beni anlamιyorsun, çarmιhta bir Isa istemiyorum Sana son sans veriyorum ve bir hafta içinde yayιnlanabilecek bir reklamla gelmeni istiyorum" der

Bir hafta daha geçer Wilson sabιrsιzca beklemektedir Pazarlama uzmanι yeni kasetiyle gelir

Saçlari uzamιs, çιplak bir adam nefes nefese kosmaktadιr Bir düzine Romalι asker de pesinden kovalamaktadιr Tepenin basιna gelirler ve askerlerden biri kameraya döner:

"Keske Wilson Çivileri kullansaydιk!"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com