![]() |
Alın Arkadaşlar Size Güsel Fıkralar..... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alın Arkadaşlar Size Güsel Fıkralar.....Kayseri'linin oglu Kayseriliden para ister: " Baba 5 milyon verirmisin " Kayserili: " 4 milyon mu dedin? Napcan lan 3 milyonu, 2 milyon neyine yetmiyo! Al sana 1 milyon yeter!" Oglu parayi almiş " Hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Bak sen kerataya ![]() ![]() ![]() Demek sahte para vermesem kaziklayacaktin beni ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------- --------------- YA KARIŞIRSA Temel ve Dursun yillarca biriktirdikleri paralarla hayalini kurduklari atlari almak için pazara giderler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dursun: -"Ula haçan benim atun kuyruguni keselum, kuyruklisi senin olsun" demis ![]() Temel: -"Ula dogri Diysun" demis ve atin kuyrugunu kesmisler ![]() Bunlari duyan muzip komsulari İdris gece gelip öteki atinda kuyrugunu kesmis ![]() Sabah kalkip bakmislarki 2 atinda kuyrugu kesik ![]() ![]() Bu sefer Dursun'nun atinin kulagini kesmisler ![]() Gece İdris gelip ötekinin de kulagini kesmis ![]() Sabah gene bakmislar ki atlar yine ayni ![]() Atlar taninmayacak hale gelene kadar devam etmis ![]() En sonunda bizim Temel dayanamamis: -"Ula Tursun, habu is böyle olmayacak da ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------- ----- Adam geç saatte zil zurna sarhoş eve geldi ![]() ![]() ihtiyacını giderdikten sonra karısının yanına geldi ve kadını uyandırdı ![]() - Karıcığım, - Ne var ? - Sen ne mükemmel bir kadınsın be, birtanesin ![]() - Ne oldu gene ? - Ne olacak tuvaletimize o otomatik lambayı ne zaman taktırdın ? Harika olmuş ![]() - Ne diyorsun sen ne lambası ? - Valla ne bileyim hayatım, tuvaletin kapısını açınca ışık yanıyor kapatınca sönüyor ![]() Bu duyan kadın öfkeyle yerinden fırladı : - Allah belanı versin pis sarhoş yinemi buzdolabına işedin ! --------------------------------------------------------------------------- -------------- öğretmen Okula yeni gelen öğretmen ilk dersinde öğrencilere ilginç bir çağrıda bulunmuş: "Kendini geri zekalı hisseden varsa ayağa kalksın ![]() ![]() ![]() Sınıfta çıt yok ![]() "Sen kendini geri zekalı mı hissediyorsun?" "Hayır", demiş çocuk, "ama sizin tek başına ayakta kalmanıza gönlüm razı olmadı da…" --------------------------------------------------------------------------- -------------------------- Müebbet Zamanin en büyük Mayfa babasi çok agir bir suçtan yargilanmaktadir ve idami istenmektedir ![]() ![]() - Temel ne yap et Babanin idam kararini müebbet'e çevir yoksa bu senin sonun olur derler!!! Temel'in içine korku düsmüstür: Acep ne yapsam da bu adami kurtarsam" diye düsünür ![]() ![]() - Müebbet hapis derler ![]() -Af ferim sana Temel simdi gözümüze girdin derler ![]() ![]() - Sormayin bre usaklar der millet Beraat Beraat diye tutturdu Muebbete çevirmek kadar aklan karayi seçtim der ![]() --------------------------------------------------------------------------- ----------------------- --------------------------------------------------------------------------- ----- Bir kari-koca cok kotu bir kaza gecirirler ![]() Kadinin yuzu tamamen yanar ![]() ![]() Fakat kocasindan alinacak deri popo bolgesinden alinacaktir ![]() ![]() Adam bu bilginin karisina soylenmemesini ister cunku moralinin bozulacagindan cekinmektedir ![]() Ameliyat tamamlandiktan sonra kadin eskisinden de guzel gorunur ![]() Her goren bu muhtesen guzellik karsisinda hayrete dusmektedir ![]() Birgun kadin kocasi ile basbasa kaldiginda ; - "Hayatim cok tesekkur ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Tesekkure gerek yok hayatim ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------- --------------------- --------------------------------------------------------------------------- ----- Mehmet Bey köpeğinin tasmasından tutmuş yolda giderken, hoşlanmadığı bir komşusuyla karşılaştı ![]() - Bu eşekle nereye gidiyorsun? - Yahu bu köpek be, diye tersledi Mehmet Bey ![]() Komşu aldırışsız: - Ben köpekle konuşuyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|