![]() |
Temel Fıkraları-2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Temel Fıkraları-237 - Otelci Temel Otelci Temel in kapisini bir gece bir ispanyol asilzedesi çalmis ![]() - Odaniz var mi? - Kimsunuz? - Jose de Santana de Monte Cristo de Santa Cruzo ![]() - Haa, pu katar usagu alacak yerum yok! ![]() ![]() 38 - Sampuan Temel dus almaya girer, sampuani saçlarina bosaltip ovalamaya baslar ![]() Sirtini keselemeye gelen annesi sorar : - Oglum kafani islatmiyacak misin ? ![]() ![]() Temel cevap verir : - Yok anne bu sampuan kuru saçlar icinmis ! ![]() ![]() 39 - Reflex Temel Istanbul da gezerken tam önünde bir genç kiz bisikletten düser ![]() Bacaklari havaya kalkar, etegi açilir ![]() seyrederken genç kiz hemen toparlanir, kalkar ve durumu idare etmek için sorar: - Refleksimigördünüz degil mi? - Uy Istanpul da öyle mi diyorsunuz ona? ![]() ![]() 40 - Dogan in Yengesi Temel ormanda agaç kesiyormus, o sirada çevreciler de ormanda yürüyüse çikmislar, Temeli bu vaziyette görünce bir güzel pataklamislar ![]() ![]() ![]() Temel üstu basi perisan halde köye dönerken Dursun a raslamis, Dursun; -Ula Temel bu ne hal böyle? diyesormus, Temel de anlatmis; - Ormanda agaç keseydum, birden kalabaluk pir grup Dogan in yengesini bozmisum diye dövdü peni, halbuki ne Dogan i taniyruuum, ne de yengesuni ![]() ![]() 41 - Tiryaki Cemal yolun karsi tarafindaki evinde oturan Temel e seslenir : - Uy usak,senun davarlarun arasunda sigara ya da narcule tiryakisi var midur? Temel saskin bagirir : - Uy sen delurdin mu, hiç davar tütün içer mu? - Temel,öyleyse senun ahur yaniyor, kos çabuk ![]() ![]() ![]() 42 - Agir Roman Temel bir kitabevine girmis, tezgahtara, -Bana bir roman lazum ![]() ![]() ![]() demis ![]() - Efendim agir mi olsun yoksa hafif mi? Temel, - Farketmez, nasul olsa arabam kapinun önünde ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|