![]() |
Temel Fıkraları-1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Temel Fıkraları-101- Yatagin Alti Temel ve arkadaslari kahvede oturuyorlarmis ![]() beni manavla aldatiyor ![]() karpuz buldum" demis ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de Yatagin altinda testere buldum ![]() ![]() ![]() Fadime beni atla aldatiyor" demis, arkadaslari, "Nasil anladin?" diye sormuslar ![]() Temel de "Yatagin altinda JOKEY buldum" demis ![]() ![]() ![]() 02 - Attaaaa Gidecegiz Azrail Temel in canini almak için gelmisti ![]() ![]() parmagini agzina sokup, "aguk guguk" sesleri çikartarak bebek taklidi yapti ![]() Azrail durumu anlayip Temel in oyununu bozmak istemedi ve gitti ![]() Temel ialmak için geldiginde Temel in kendisine bir emzik bile aldigini ve yerler- de emekledigini gören Azrail, Temel e : - Temel, gel attaaaa gidecegiz ![]() ![]() ![]() 03 - Seni Kus Sandim Temel sehre inmis ![]() ![]() - Allah allah kusa bak yav ![]() ![]() ![]() ![]() demis ![]() - Ne bakiyorsun hemserim ![]() ![]() ![]() demis ![]() - Afedersun hemserum ![]() ![]() ![]() ![]() 04 - Cep Telefonu Temel arkeoloji profesörüdür ve Amerika da gerçeklesicek bir konferansa davet edilir ![]() ![]() - Biz ülkemizde yaptigimiz kazilarda 25 metre asagi indik ve telefon kablolari bulduk ![]() ![]() Türkiye ye gelir ve Temel baslar anlatmaya, -Biz ülkemizde yaptigimiz kazilarda 50 metre asagi indik ama birsey bulamadik ![]() Buradan su sonuca ulastik ![]() ![]() ![]() kullanmislardir ![]() ![]() ![]() 05 - Muz Temel hayatinda ilk defa memleketinden çikmis, güneye, Adana ya gidecekmis ![]() Adana da buna bir hevenk muz ikram etmisler ve bu muzlari memleketine döndügünde yemesini rica etmisler ![]() Adanalilar Trabzon a geridönen Temel e bir mektup yazmislar ![]() ![]() ![]() sormuslar, "Nasil, muzlari begendin mi?" diye ![]() Temel cevaben gönderdigi mektupta "Begendim ama çekirdekleri çok büyüktü ![]() demis ![]() ![]() ![]() 06 - Sadece Bende Var Temelle Fadime evlenmis, gerdege girmisler ![]() Temel in "Bak bundan sadece bende var ![]() ![]() ![]() bunu böyle sanmis ![]() varmis ![]() ayartmayi basarmis ve birlikte olmuslar ![]() Temel e : "Sen beni aldattin ![]() de var ![]() ![]() ![]() ![]() bende, bir de onda var, ona da ben vermistim zaten demis ![]() Fadime karsilik vermis, "Madem öyle iyisini neden ona verdin?" ![]() ![]() ![]() 07 - Balik ve Temel Temel bir gün bir hayvanat bahçesine gitmis ![]() görmüs ![]() ![]() Temel sormus : - Ula bu nasi oliyi? ![]() ![]() Adam bilmis bir tavirla cevaplamis : - Her zaman daha zeki olan yaratiklar kendinden daha az zeki olanlari yönetebilirler ![]() ![]() ![]() demis ve oradan uzaklasmis ![]() Temel akvaryuma agzini yapistirmis, balik gibi bir açiyor bir kapiyor ![]() ![]() ![]() 08 - Karsilikli Yardim Temel ile Dursun araba ile Rize den Trabzon a giderken yolda arabalari bozulmus olan iki kadin görmüsler ![]() edebileceklerini söylemisler ancak bu yardimlarinin karsiliginda aganigi naganigi isteriz demisler ![]() ![]() ![]() Kadinlar çaresiz kabul etmisler yalniz prezervatif takmalisiniz, yoksa hamile kaliriz demisler ![]() Dursun a : - Bana ne ya! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 09 - Iyi Belle Temel ile Dursun balik avlamaya çikmislar ![]() lar, ikinci gün de hiç balik yakalayamamislar, üçüncü gün bir kova balik yakalamislar ![]() ![]() ![]() - Dursun bu yeri iyi belle, yarin da buraya geliriz ![]() ![]() ![]() Kiyiya vardiklari zaman Temel Dursun a tekrar sormus : - Dursun yeri iyi belledin mi? - Evet ![]() ![]() ![]() - Ne yaptin? - Kayigin ucuna çarpi koydum ![]() - Ulan salak yarin bu kayigi kiralayacagimizi nereden biliyorsun? ![]() ![]() 10 - Baliklar Filozof Temel e sormuslar : - Hocam, sizce baliklar neden konusmazlar? - Basini suya sok, anlarsin! ![]() ![]() ![]() 11 Mahkeme Bizim Temel bir tv kanalinda yarismaya katilir ![]() ![]() Temel sebebini sorar ![]() ![]() bir avukata basvurur ![]() ![]() ![]() Aradan zaman geçer, avukat yolda Temel i görür ve sorar : - Ula televizyonu mahkemeye verdin mi? Temel cevaplar ![]() - Verdim ama ertesi gün geri aldim oni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12 - Yazdi mi Yaziyorum Temel bir gün çocugunun defterine bakmis ama hiç yazi görememis ![]() okula gitmis bakmis, yine yazi yok ![]() - Defterinde neden yazi yok? Çocuk cevap vermis : - Ögretmen tahtaya yazdi mi yaziyom, sildi mi siliyom ![]() ![]() ![]() 13 - Kaplan Avcisi Temel bir gün Trabzon da is ve isçi bulma kurumuna gider ![]() Memur : Daha önce ne tip islerle ugrastiniz? Temel : Kaplan avcisiyim ![]() ![]() ![]() Memur : Trabzon da kaplan ne gezer be adam? Temel: Ula bende onun için issizum ya ![]() ![]() ![]() 14 - Böcek Temel in eczanesine giren adam,telasla sordu : - Sizde böcek ilaci var mi? Temel soruya, soruyla cevap verdi ![]() - Böceginizin nesi var? 15 - P ile Yemek Temel arkadasi Cemal i kahvede görür ![]() söyler ![]() ile sohbete baslar ![]() Temel : Ula Cemal pil pakalum bu cünben ne yedum? Cemal : Ben nerden piliyrum ![]() ![]() ![]() Temel : Dur sana pir ipucu vereyrum ![]() ![]() Cemal : Pilav Temel : Hayur Cemal : Patates Temel : Hayur Cemal : Patlican Temel : Hayur Cemal : La pilemedum sensöyle! Temel : PAMYA ![]() ![]() ![]() 16 - Pijama Temel , Cemal e misafirlige gitmistir ![]() konukseverlik gosterir : - Ula Temel , çok yagmur yagiyor, eve gitme , burada kal ![]() Temel bunu kabul eder ama biraz sonra ortadan kaybolur ![]() zaman geçtikten sonra, kapi çalar, kapidaki sirilsiklam bir bicimde islanmis Temeldir ![]() ![]() ![]() - Ula neredesun , merak ettum seni? - Eve kadar gittim , pijamalarumu aldum da ![]() ![]() ![]() 17 - Devekuslari Temel Avustralya ya devekusu avlamaya seyahate çikiyor ![]() hazirlayip maceraya atiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Hemen arabayi durduruyor silahini dogrultuyor ![]() ürkerek kafalarini kuma gömüyorlar ![]() ![]() Temel etrafa bakiyor ve kendi kendine sinirli sinirli soruyor : - Ulan nereye gitti bu hayvanlar? 18 - Fikraci Temel Temel kahvenin bir kösesinde kendi kendine söyleniyor ![]() ![]() Arada bir de hatirladigi birseyi bosvermek istermis gibi elini yukariya dogru kaldirip indiriyormus ![]() - Yahu Temel sen sabahtan beri konusarak gülüyorsun ![]() ![]() ![]() Temel cevap vermis : - Kendi kendime fikra anlatiyorum ![]() - Peki ara sira elini yukari kaldirip indiriyorsun o ne demek ? - Yahu bildigim fikra aklima gelirse onu geçiyorum ![]() 19 - Temel Askerde Temel askerdeyken, bölügündeki bir asker devamli Temel e küfrediyormus ![]() Temel sonunda dayanamayip gitmis komutanina : - Komitanum askerin biri anama küfür ettu ![]() Komutan birsey olmaz deyip basindan savmis ![]() Ertesi gün Temel yine gelmis komutanin yanina : - Ya komitanum, babama da küfür ettu daa ![]() ![]() ![]() Komutan yine birsey olmaz deyip savarken Temel : - Hacan anam da sensun babam da sensun burda komitanum ![]() ![]() ![]() Komutan hiddetle ayaga kalkmis : - Cagirin lan su küfürbaz iti ! ![]() ![]() 20 - Ilk Günden Dursun Ingiltere ye gitmis, büyük mal mülk sahibi olmus ve Temel e telefon açmis, "Temel sende gel" demis ![]() ![]() "Yerdeki paralari toplasan yeter" demis ![]() Temel Ingiltere de uçaktan inmis, havalanindan cikmis, yerde 100 dolar ![]() ![]() ![]() "Ulan ilk gunden de isemi baslanir ?" demis, parayi almamis ![]() ![]() ![]() 21 - Yaktin Beni Fadime Midesi agriyan Temel, doktora gider ![]() geçmek için, kisa bir muayeneden sonra hemen teshisi koyar : - Temel, sen hamilesin ![]() Temel, kendi kendine söylenir : - Ne? Yaktin beni Fadime, sana kaç kere "Sevisirken üste çikma" demistim ![]() 22 - Havale Trabzon da yasayanTemel, birgün bankaya gider ve hesabindan baska hesaba havale yatirmak ister ![]() - Havale yatirmak için celmistum ![]() Subedeki görevli memur kendisine " Sistem off da" der ![]() Bizim Temel atlar ve ilgili bankanin Trabzon Of Subesi ne gider ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|