![]() |
Ormanın Faydaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ormanın FaydalarıOrmanların Faydaları: İlkokul 3 ![]() Soru: Ormanların faydalarını sayınız ![]() Cevap: Ormanların faydaları saymakla bitmez ![]() Sonuç: Tam not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 Şişe Kola Akıl hastanesinde delinin biri bir gün bir hastabakıcıyı yanına çağırır: - Bana çabuk 5 şişe kola getir, der ![]() Hastabakıcı buna kızar ve hastaya beş tokat atar: - Al işte kolalarını, der ![]() Aradan zaman geçtikten sonra yine aynı hasta, bakıcıyı yine çağırır ![]() ![]() - Ne oluyor ?, der ![]() - Boş şişeleri getirdim ağabey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uğursuz Kadın Cafer komadadır ![]() ![]() ![]() ![]() Cafer'in gözleri nemli, kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar: "İlk işten kovulduğum zaman yanımda idin ![]() İflas ettiğim gün oradaydın ![]() Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm ![]() Trafik kazası geçirdiğimde hastanede hep başucumdaydın ![]() ![]() ![]() Karısı takdir edilmenin mutluluğunda tabi ![]() "Şimdi komadayım yine başucumdasın ![]() Sonunda anladım ama, çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz karısın" |
![]() |
![]() |
|