![]() |
Temel Fıkraları-6 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Temel Fıkraları-673 - Mahkeme Bizim Temel bir tv kanalinda yarismaya katilir ![]() ![]() Temel sebebini sorar ![]() ![]() bir avukata basvurur ![]() ![]() ![]() Aradan zaman geçer, avukat yolda Temel i görür ve sorar : - Ula televizyonu mahkemeye verdin mi? Temel cevaplar ![]() - Verdim ama ertesi gün geri aldim oni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 74 - Yazdi mi Yaziyorum Temel bir gün çocugunun defterine bakmis ama hiç yazi görememis ![]() okula gitmis bakmis, yine yazi yok ![]() - Defterinde neden yazi yok? Çocuk cevap vermis : - Ögretmen tahtaya yazdi mi yaziyom, sildi mi siliyom ![]() ![]() ![]() 75 - Kaplan Avcisi Temel bir gün Trabzon da is ve isçi bulma kurumuna gider ![]() Memur : Daha önce ne tip islerle ugrastiniz? Temel : Kaplan avcisiyim ![]() ![]() ![]() Memur : Trabzon da kaplan ne gezer be adam? Temel: Ula bende onun için issizum ya ![]() ![]() ![]() 76 - Böcek Temel in eczanesine giren adam,telasla sordu : - Sizde böcek ilaci var mi? Temel soruya, soruyla cevap verdi ![]() - Böceginizin nesi var? 77 - P ile Yemek Temel arkadasi Cemal i kahvede görür ![]() söyler ![]() ile sohbete baslar ![]() Temel : Ula Cemal pil pakalum bu cünben ne yedum? Cemal : Ben nerden piliyrum ![]() ![]() ![]() Temel : Dur sana pir ipucu vereyrum ![]() ![]() Cemal : Pilav Temel : Hayur Cemal : Patates Temel : Hayur Cemal : Patlican Temel : Hayur Cemal : La pilemedum sensöyle! Temel : PAMYA ![]() ![]() ![]() 78 - Pijama Temel , Cemal e misafirlige gitmistir ![]() konukseverlik gosterir : - Ula Temel , çok yagmur yagiyor, eve gitme , burada kal ![]() Temel bunu kabul eder ama biraz sonra ortadan kaybolur ![]() zaman geçtikten sonra, kapi çalar, kapidaki sirilsiklam bir bicimde islanmis Temeldir ![]() ![]() ![]() - Ula neredesun , merak ettum seni? - Eve kadar gittim , pijamalarumu aldum da ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|