Temel Fıkraları-6 |
08-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Temel Fıkraları-673 - Mahkeme Bizim Temel bir tv kanalinda yarismaya katilir Kazandigi parayi eksik verirler Temel sebebini sorar "Vergi kesiyoruz" cevabini alir Bunun üzerine Temel de bir avukata basvurur Avakut ona "Televizyonu mahkemeye ver" der Aradan zaman geçer, avukat yolda Temel i görür ve sorar : - Ula televizyonu mahkemeye verdin mi? Temel cevaplar - Verdim ama ertesi gün geri aldim oni Insan televizyonsuz yapamayi! 74 - Yazdi mi Yaziyorum Temel bir gün çocugunun defterine bakmis ama hiç yazi görememis Birgün okula gitmis bakmis, yine yazi yok Sonra ogluna sormus : - Defterinde neden yazi yok? Çocuk cevap vermis : - Ögretmen tahtaya yazdi mi yaziyom, sildi mi siliyom 75 - Kaplan Avcisi Temel bir gün Trabzon da is ve isçi bulma kurumuna gider Memur : Daha önce ne tip islerle ugrastiniz? Temel : Kaplan avcisiyim Memur : Trabzon da kaplan ne gezer be adam? Temel: Ula bende onun için issizum ya 76 - Böcek Temel in eczanesine giren adam,telasla sordu : - Sizde böcek ilaci var mi? Temel soruya, soruyla cevap verdi - Böceginizin nesi var? 77 - P ile Yemek Temel arkadasi Cemal i kahvede görürYanina oturur ve kendisine bir çay söyler Birazdan çayi gelir, bir yandan çayini yudumlarken bir yandan da Cemal ile sohbete baslar Konu yemekten açilir ve Temel : Temel : Ula Cemal pil pakalum bu cünben ne yedum? Cemal : Ben nerden piliyrum Temel : Dur sana pir ipucu vereyrumBas harfi P dur Cemal : Pilav Temel : Hayur Cemal : Patates Temel : Hayur Cemal : Patlican Temel : Hayur Cemal : La pilemedum sensöyle! Temel : PAMYA 78 - Pijama Temel , Cemal e misafirlige gitmistir Gece sagnak yagis baslayinca, Cemal konukseverlik gosterir : - Ula Temel , çok yagmur yagiyor, eve gitme , burada kal Temel bunu kabul eder ama biraz sonra ortadan kaybolur Aradan epeyce zaman geçtikten sonra, kapi çalar, kapidaki sirilsiklam bir bicimde islanmis Temeldir Cemal cikisir : - Ula neredesun , merak ettum seni? - Eve kadar gittim , pijamalarumu aldum da |
|