![]() |
Harbi Çok Komik... ;) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harbi Çok Komik... ;)Bir arkadaştan gelen mail, aynel vaki yaşanmış bir hadise, gülmemek için kendinizi çoook zor tutacaksınız *** Bir dönem bir genel müdür yardımcılığı yapmış birisi anlatıyor: "Sene 1965 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genel Müdür bey beni çağırttı: - Tebrik kartları hazır mı? ![]() ![]() - Anlamadım! Hangi kartlar efendim? - Aman evladim, Şükrü Bey sana söylemedi mi? Bayram geldi, tebrik kartları şimdiye kadar hazır olmalıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Çabuk hemen hazırlayıverin ![]() - Emredersiniz efendim! dedim ![]() Genel müdür bey, bütün kartları çini mürekkebiyle ve en güzel yazımla yazmamı istedi ![]() "Bayramını kutlar, gözlerinden öperim" 1 ![]() "Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim ![]() ![]() ![]() Ne yapalım? Çaresiz mecburen kolları sıvadım ve başladım öncelikli 2000 karta: "Bayramını kutlar, gözlerinden öperim", "Bayramını kutlar, gözlerinden öperim", "Bayramını kutlar, gözlerinden öperim" ![]() ![]() ![]() 1, 5, 10, 18, 28, 58, 108, 188, 558 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2,5 paket Samsun'u bu arada bitirmişim ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi de 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boyuna yazıyorum, göz kapaklarim iyice ağırlaştı, takoz koysam gene de kapanacak ![]() 209, 529, 689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim ![]() "Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim ![]() "Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bir müddet sonra gerisini nasıl yazmışım hiç hatırlamıyorum: "Niyaz ederim başarılı günler sizinle eşinizin bayramını kutlarken ![]() ![]() "Kutlarken eşinizin bayramını saygıyla sıhhatli günler diler Niyazi ile beraber ederim ![]() ![]() ''Sizin, niyazi ile eşiniz birlikte bayramınızı sıhhat dilerim, tebrikle beraber ![]() "Niyazi ile birlikte sizin ve eşinizin bayramını kutlarken ayrıca sıhhatle ederim ![]() ![]() "Önce bayramınızı başarılı eder, sonra eşinizle Niyazi'ye tebrikli günler dilerim ![]() ![]() "Sizin de eşinizin de Niyazi'nin de bayramını saygıyla eder, sıhhatli tebrik dilerim ![]() ![]() ''Bayramınız niyazi ile sıhhat bulsun, eşiniz ile birlikte tebrik olsun ![]() "Sıhhatli eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, Niyazi'ye başarılar diler aynı zamanda ederim ![]() ![]() "Bayramınıza etmeden önce eşinizi saygıyla kutlar Niyazi'nin gözlerinden öperim ![]() ![]() "Sizin de, eşinizin de, Niyazi'nin de, bayramini da, tatilini de, gemlisini de, geçmisini de bayramını beklerim ![]() ![]() ![]() ![]() "Önce niyazi bayramı tebrik etsin, yok öyle yağma, ben size ve eşinize sıhhat dilerim sonra" ''Bayram günü eşiniz ve niyaziye dikkat edin, size de daha bayram gelebilir ![]() ''Niyazi bey bayram günü eşiniz ile birlikte sizi sıhhat ile tebrik etsin ![]() ''Tebrik ederim niyaziyi, eşiniz ile birlikte sizin bayram sabahı sıhhatinizi dilemiş ![]() Sabah tam mesai saatinde, gözlerim kan çanağı bir halde kartları yetiştirdim ![]() ![]() ![]() "Güzel yazmışsın ![]() ![]() ![]() 3 gün sonra da önce bizim genel müdürü, sonra da tahmin ettiğiniz gibi bendenizi postaladılar! ![]() ![]() *** Eveeet, yahu ben bu ara Niyazi'yi merak ettim: Niyazi Nereden çıktı? |
![]() |
![]() |
|