![]() |
Çocuklarımız İçin El Ele |
![]() |
![]() |
#1 |
cadi_silvia
|
![]() Çocuklarımız İçin El EleArkadaşlar bir arkadaş vasıtası ile güzel bir işe ön ayak olmak üzereyim ama desteğe ihtiyacımız var yarınlarımız çocuklarımız için onlar için el ele verelim mi ne dersiniz hiç değise bir ihtiyaçlarını karşılamış oluruz Düşüncemiz şudur Çocuk esirgeme kurumuna bağış yapmak istiyoruz çocuklara en güzel hediyenin kitap olacağını düşündük bu kitapta nelermi olacak biz ablalarının abilerinin onlar için kendi yüreklerinden dökülen cümlelerle yazmış olduğumuz şiirler-makaleler-yazılar-öyküler-masallar-hikayeler olacak Organizasyonun katılım ücretleri gerekli yerlerle görüşüldükten sonra buraya açıklayacağım ama kesinlikle şüpheniz olmasın ankaradan genel müdürlükten onaylı ve bir psikolog tarafından onaylı bir kitap olacak bu kitap ve diyelimki bu katılan arkadaşların bir sitesi var o sitenin reklamıda olacak mesela felanca kişi felanca site sahibi yardım etmiştir diye bir reklam uygulamasıda yapıcaz ama amaç çocuklarımıza yardım olmalı yürekten gelen bir sevgi eli yardım eli olmalı ![]() ![]() Ve ben bu sitede herkesin ne kadar sevgi dolu olduğunu biliyorum yardımlarınızı bekliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çocuklarımız İçin El Ele |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : Çocuklarımız İçin El Eletabikide yardım ederiz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Çocuklarımız İçin El Elehikaye konusunda başarılıyımdır elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım=) buna ön ayak olduğunuz için allah razı olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
acyesyehguunl
|
![]() Cevap : Çocuklarımız İçin El Elecok güsel bir düşünce katılanların yüreklerine saglık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
cadi_silvia
|
![]() Cevap : Çocuklarımız İçin El EleArkadaslar beni çok sevindirdiniz allah sizlerdende razı olsun gerekli açıklamalar görüsmelerimiz bitince burada vericem Tamamen resmi birsey olacak öncelikle fiyat ayarlaması yapıyoruz gerekli yerlerle görüsüp ondan sonra bir psikolog ablamız siir yazı vs ne varsa bunları okuyacak cocukların psikolojisi açısından zarar teskil edip etmedigini inceleyecek onay verecek sonra bu kitap ankara genel müdürlügünce onaylanacak bu sekilde bi calısmamız olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Çocuklarımız İçin El Eleniye ben istanbulda değilim yah kahretsin!=( |
![]() |
![]() |
|