3 Kadına Araba Çarpar Ve...:) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
3 Kadına Araba Çarpar Ve...:)3 kadına araba çarpar ve ölürler Tam cennete gireceklerken Cebrail gelir ve der ki;— İçerisi ördek ![]() ![]() dolu; sakın ördeklere basmayın cezalandırılırsınız![]() — Tamam diyerek içeri girerler![]() İçerisi gerçekten ördek doludur Ama o kadar çoklardır ki üzerine basmamak mümkün değildir Nitekim biri basar üzerine ördeğin Hemen Cebrail görünür ve yanında da çirkin bir erkek getirir kadının koluna kelepçeler![]() — Bundan sonra bu adamla yaşayacaksın! denir ![]() Diğerleri; — Yandık hiç çekilmez bu herif! Bari dikkat edelim derler![]() Ama bir kaç gün sonra diğeri de basar bir ördeğin üzerine Onun da koluna çirkin bir erkek kelepçeler Cebrail![]() 3 cüsü;— Yooo! Ben kesinlikle basmamalıyım! O kadar dikkat eder ki hiç bir ördeği çiğnemez ![]() Bir yıl sonra Cebrail elinde yakışıklı bir erkekle görünür Kadının koluna kelepçeler adamı![]() Kadın adama döner; — Yaşasın! Ördeğe basmadım diye seni bana ödül olarak yolladılar!! Adam döner kadına ve: — S lak kadın ördeğe ben bastım! |
|
|
|