Ah Kızım! :) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Kızım! :)İstanbul?da üniversitede okuyan genç kız Ankara'daki babasına telefon etmiş ![]() "Baba, Merhaba ![]() Ben Lale![]() ![]() ![]() ""Ooooo Güzel kızım benim N'abersin bakalım?![]() ![]() ""Hiç sorma babacığım Hiç keyfim yok valla![]() ![]() ""Hayırdır? Bir sorun mu var? ![]() ![]() ![]() Kız ağlamaya başlar; babası ise üzüntü ve meraktan kafayı yemektedir: "N'ooldu kızım? Anlatsana ![]() ![]() ""Murat evi terk etti Boşanmak istiyormuş![]() ![]() ""Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin de boşanıyorsun? ![]() ![]() " "Hani senin hiç hoşlanmadığın esrarkeş çocuk vardı ya![]() Ben onunla evlendim ""İyi halt ettin, zilli Neyse, artık yapacak bir şey yok Versinmahkemeye, hemen boşanın ![]() ![]() ""Boşanalım ama benden 10 milyar istiyor Eğer vermezsem, iyi zamanlarımızda çektiği çıplak fotoğraflarımı İnternetten herkese yollayacakmış![]() ![]() ![]() " "Püüh Rezil![]() ![]() Çıplak fotoğraf çektirdin, öyle mi?" "Ama babacığım O benim kocamdı Ne biliyim böyle bir puş![]() uk yapacağını ""Peki Olan olmuş artık Yarın havale ederim parayı![]() ![]() Öğledensonra bankaya gidip çekersin; sonra da alıp yakarsın o kahrolası fotoğrafları ![]() ![]() " "Sagol baba Eeee Şey![]() ![]() ![]() Bir de kürtaj için 2 milyara ihtiyacım var![]() ![]() " Adam artık iyice fenalaşır Boğuk bir sesle konuşur:"Kürtaj mi? Bir de hamile mi kaldın o çocuktan sen? ![]() ![]() ""Aslında ondan değil ![]() ![]() Zenci bir çocuk vardı![]() ![]() Zaten o yüzdenayrılıyoruz ya ![]() ![]() ![]() "Adam bayılmak üzeredir Nabzı yükselir, tansiyonu düşer, artıkinleyerek konuşmaktadır: " Biz seni oraya okumaya yollamıştık Sen ne haltlar çevirmişsinAllahım Nedir bu başımıza gelenler![]() ![]() Okulu bitirir bitirmez Ankara'yadönüyorsun, yoksa kırarım bacaklarını ![]() ![]() ""İstersen hemen dönebilirim babacığım Ben geçen yıl okuldanatıldım çünkü ![]() ![]() "Adam masanın üzerindeki soğuk su dolu sürahiyi basından aşağıya devirir ve ancak bu şekilde konuşmasını sürdürebilir: "Okuldan mı atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık, zilli? ![]() ![]() Eh ulan?Sen hele bir gel buraya Ben sana yapacağımı bilirim Evdendışarıya adim attırmıycam sana İlk isteyenle de evlendiricem![]() ![]() ![]() ""O iş zor be baba ![]() Biliyorsun, moda oldu, artık evlenmeden önce eşlerbirbirlerinden sağlık raporu istiyorlar ![]() ![]() Pek iyi bir raporsunacağımı zannetmiyorum ben ![]() ![]() ""Allahım, çıldıracağım ![]() ![]() Bir de cinsel hastalıklar Haaa![]() ![]() ![]() ![]() Kesin o zencidendir![]() ![]() ""Çok pis arkadaşları vardı Bilmem artık hangisindenkapmışımdır ![]() ![]() " Güm diye bir ses duyulur Adam kısa bir süre için kendinden geçmiştir; ancakhemen kendisini toparlayıp tekrar telefonu alır ![]() "Hemen bu aksam dayını yolluyorum oraya Seni alıp gelecek Adresini ver bakiyim![]() ![]() "" Mahmut pasa Karakolu?ndayım ![]() ![]() Gelirken kefalet için de birazpara getirsin yanında ![]() ![]() ""Karakol mu? ![]() ![]() Bir de karakola mi düştün layyynnn? Ne yaptın?![]() ![]() ![]() ""Dün kafam çok bozuktu, çok içmişim Araba kiralayıp dolaşmaya çıktım Okafayla Arnavut köy?de kokoreççi dükkanına girdim Ama neyse ki kimseölmedi ![]() Dükkan sahibiyle kiralık araba firmasına biraz para vermek gerekir sanırım ![]() ![]() "Adam artık iyice fenalaşmıştır Hatta fenalaşmak ne kelime; adetakahrolmuştur Telefonda kısa bir sessizlik olur Kız tekrar konuşmayabaşlar: "Babacığım Sakın üzülme Bütün bunlar bir şakaydı Ben sadecesınıfta kaldığımı söylemek için aramıştım ![]() ![]() "Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykırır: "Canın sağolsun be güzelim, boşveeerrr Okul da neymiş? Hiç mühimdeğil, tatlı canın sağolsun senin güzelim benim ![]() ![]() ![]() "
|
|
|
|