![]() |
Ah Kızım! :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Kızım! :)İstanbul?da üniversitede okuyan genç kız Ankara'daki babasına telefon etmiş ![]() "Baba, Merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ooooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hiç sorma babacığım ![]() ![]() ![]() ![]() "Hayırdır? Bir sorun mu var? ![]() ![]() ![]() Kız ağlamaya başlar; babası ise üzüntü ve meraktan kafayı yemektedir: "N'ooldu kızım? Anlatsana ![]() ![]() ![]() "Murat evi terk etti ![]() ![]() ![]() ![]() "Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin de boşanıyorsun? ![]() ![]() ![]() ![]() Ben onunla evlendim ![]() "İyi halt ettin, zilli ![]() ![]() mahkemeye, hemen boşanın ![]() ![]() ![]() "Boşanalım ama benden 10 milyar istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Peki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra bankaya gidip çekersin; sonra da alıp yakarsın o kahrolası fotoğrafları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kürtaj mi? Bir de hamile mi kaldın o çocuktan sen? ![]() ![]() ![]() "Aslında ondan değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayrılıyoruz ya ![]() ![]() ![]() ![]() Adam bayılmak üzeredir ![]() inleyerek konuşmaktadır: " Biz seni oraya okumaya yollamıştık ![]() Allahım ![]() ![]() ![]() ![]() dönüyorsun, yoksa kırarım bacaklarını ![]() ![]() ![]() "İstersen hemen dönebilirim babacığım ![]() atıldım çünkü ![]() ![]() ![]() Adam masanın üzerindeki soğuk su dolu sürahiyi basından aşağıya devirir ve ancak bu şekilde konuşmasını sürdürebilir: "Okuldan mı atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık, zilli? ![]() ![]() ![]() Sen hele bir gel buraya ![]() ![]() dışarıya adim attırmıycam sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "O iş zor be baba ![]() ![]() birbirlerinden sağlık raporu istiyorlar ![]() ![]() ![]() sunacağımı zannetmiyorum ben ![]() ![]() ![]() "Allahım, çıldıracağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Çok pis arkadaşları vardı ![]() kapmışımdır ![]() ![]() ![]() ![]() hemen kendisini toparlayıp tekrar telefonu alır ![]() "Hemen bu aksam dayını yolluyorum oraya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Mahmut pasa Karakolu?ndayım ![]() ![]() ![]() para getirsin yanında ![]() ![]() ![]() "Karakol mu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Dün kafam çok bozuktu, çok içmişim ![]() ![]() kafayla Arnavut köy?de kokoreççi dükkanına girdim ![]() ölmedi ![]() Dükkan sahibiyle kiralık araba firmasına biraz para vermek gerekir sanırım ![]() ![]() ![]() Adam artık iyice fenalaşmıştır ![]() kahrolmuştur ![]() ![]() başlar: "Babacığım ![]() ![]() ![]() sınıfta kaldığımı söylemek için aramıştım ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykırır: "Canın sağolsun be güzelim, boşveeerrr ![]() değil, tatlı canın sağolsun senin güzelim benim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|