Acemi Wampir |
08-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Acemi WampirACEMİ VAMPİR > > alman ingiliz ve türk vampirler kendileri arasında yarışa girmişler bu gece > kim daha çok av bulup kanını emecek diye > kimden başlayalım derken alman vampir ben başlayacam demiş ve havadan aşagı > dogru inmiş birde gelmişki agzı gözü kan icinde neyapıt diye sormuş ingiliz > ve türk vampirler > şu aşagıdaki ahırı gördünüzmü demiş evt peki ordaki inekleri gördünüzmü > demiş evt demişler işte ben ordaki ineklerden birinin kanını emdim geldim > demiş sıra ingiliz oda dalışa geçmiş ve agzı gözü kan icinde gelimiş > ne yaptın diye sormuşlar alman ve türk vampir şu aşagıdari evi gördünüzmü > demiş gördük demişler peki yanındaki kümesi gördünüzmü demiş gördük demişler > işte ben ordaki 20 tane tavugun kanını emdim geldim demiş sıra bizim türk > vampire gelimiş oda dalışa geçmiş ve aşagı dogru inmiş ve bir süre sonra > onunda agzı gözü kan icinde gelimiş alman ve ingiliz vampiri sormuşlar sen > peki neyaptın diye oda demişki şu aşagıdaki evi gördünüzmü demiş gördük > demişler peki onun yanında bir agaç var demiş onu gördüzmü demiş evt gördük > demişler peki onun yanında bir direk var onu gördünüzmü demiş evt gördük > demişler işte ben onu göremedim demiş |
|