Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlayın1, komik, okuyun

Komik Okuyun Anlayın:)(1)

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Komik Okuyun Anlayın:)(1)

Lütfen Erzurum'lunun Fıkrasını yanLis anLamayinOLumLu yorum yapinLütfen

Erzurumlu harmanini kaldirmis, ekinini kurutuyormus Ögleden sonra gökyüzü kararmaya baslamis
-'Allah'im, ne olirsen ekinim gurumadan yagmurini yagdirma! '
-'Allah'im, birkaç gün daha yagmurini yagdirma, ne olirsen' diye
dualar edip durmus
Ekini kurudu kuruyacak Aksam üzeri, son yarim saatte bir yagmur bir boran
Tüm ekini çürümüs
O hirsla eve gelmis, Bir de bakmis ki; esegi de yildirim çarpmis Bu olay Erzurumlunun içine oturmus ama bir sey de yapamamis
Zaman geçmis, Ramazan ayi gelmis Ilk gün niyetlenmis Erzurumlu
Iftara tam yarim saat kala, bir sigara çikartip yakmis Ilk nefesini söyle bir güzelce çekmis ve gökyüzüne bakarak üflemis
-'Nasil? illet oliysen simdi degil mi?' demis ve eklemis:
-'Ölen essegi de gurbana saymazsam serefsizim

+12

Bosanma davasinda kadin, hakime talebini gerekçesi ile açiklamis
"Sayin hakim, cocugun bende kalmasini istiyorum Onu dokuz ay karnimda tasidim"
Hakim kocaya sormus:
"Karinizi duydunuz Bir diyeceginiz var mi?"
Adam "Var tabii" demis ve anlatmis:
"Sayin hakim Farzedelim ki caniniz bir kutu soguk cola istedi Makineye parayi attiniz ve cola geldi Simdi bu cola makinenin midir, yoksa parayi
delige atanin mi?"
Hakim sekreterine döner:
"Yaz kizim Cocuk babada kalacaktir"

Temel bir arkadaşının daveti üzerine İzmir’e gitmiş Orada arkadaşıyla dolaşırken, birde bakmışlar ki, birkaç efe zeybek oynuyor
Kendilerine özgü ağır hareketlerle kol vurup diz buken efeleri seyrederlerken, arkadaşı Temel e dönüp

sormuş:

“Ne güzel oynuyorlar değil mi ?”

Temel dudak bükmüş;

“O kadar düşündükten sonra ben de oynarum da” der

Temel,“ Oğlum, bu gün okulda ne yaptınız?”

“Baba, dinamit imal ettik

Temel,

“Peki, yarın okulda ne yapacaksınız?”

“Hangi okulda!”

Delikanlı uçakta, güzel bir sarısının yanına düşmüş
Hemen sarkmış sarısına;
-"Yan yana otururken muhabbet edilirse seyahat çok kısa sürer, hadi konusalım " demiş
Sarısın okuduğu kitabi yavaşça kapatarak;
-"Ne üzerine konuşmak istersin" demiş
Delikanlı, "Valla bilmem ki Mesela nükleer enerjiye ne dersin?"
Sarisin;
-"Enteresan bir konu, olabilir,ama önce sana bir soru sorayim At inek ve geyik ayni şeyi yerler yani ot Ama çıkartırlarken geyik küçük parçalar halinde,inek lappadanak parçalar halinde, at da pişmaniye topları gibi çıkartır Neden olduğunu biliyor musun ?"
Delikanlı ;
-"Valla en ufak bir fikrim yok!" demis,
Sarışın:
-"Henüz bi b*ktan bile anlamazken nükleer enerjiyi nasıl tartısabileceğini zannediyorsun ?

Üç adam cennetin kapısında sorgu meleğinin karşısında duruyormuş (doğal olarak yeni ölmüş adamlar bunlar) İlk adama nasıl öldüğünü sormuş melek

Adam anlatmış: "Uzun süredir karımın beni aldattığından şüpheleniyordumİş seyahatine gitme bahanesiyle evden çıktım ve 2 saat sonra haber vermeden döndüm Karım çıplaktı ve banyodan yeni çıktığını söyledi ama ben ona inanmadım çünkü saçları kuruydu Hırsla evi aramaya başladım, kimse yoktu, fakat yatak odasının penceresinde iki el gördüm Yarı çıplak ter içinde bir adamdı bu Ellerine vurarak onu aşağı düşürdüm ama çok şanslıymış, çiçek tarhının üzerine düştü ve ölmedi Ben de buzdolabını üzerine attım Adam öldü ama ben de kalp krizi geçirdim"

Sıra ikinci adamdaymış:
"Şortumu giymiş evimde günlük sporumu yapıyordum Koşu bandını fazla hızlandırmış olmalıyım, birden şerit koptu ve beni üzerinden fırlattı, pencereden dışarı uçtum Neyse ki alt katın penceresine tutunabildim Ama manyağın biri beni ellerime vurarak aşağı düşürdü Neyse ki çiçeklerin üzerine düşüp kurtuldum ama sapık herif bu sefer de üzerime buzdolabını attı ve burdayım işte"

Sıra üçüncü adamdaymıi:
"Ben buzdolabının içinde çıplak bir şekilde bekliyordum, kendimi burada buldum"

DoğaL oLarak +R3p imi isteyebiLirim dimi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com