![]() |
Komik Okuyun Anlayın:)(1) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Okuyun Anlayın:)(1)Lütfen Erzurum'lunun Fıkrasını yanLis anLamayin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erzurumlu harmanini kaldirmis, ekinini kurutuyormus ![]() ![]() ![]() -'Allah'im, ne olirsen ekinim gurumadan yagmurini yagdirma! ' -'Allah'im, birkaç gün daha yagmurini yagdirma, ne olirsen' diye dualar edip durmus ![]() Ekini kurudu kuruyacak ![]() ![]() Tüm ekini çürümüs ![]() O hirsla eve gelmis, Bir de bakmis ki; esegi de yildirim çarpmis ![]() ![]() Zaman geçmis, Ramazan ayi gelmis ![]() ![]() Iftara tam yarim saat kala, bir sigara çikartip yakmis ![]() ![]() -'Nasil? illet oliysen simdi degil mi?' demis ve eklemis: -'Ölen essegi de gurbana saymazsam serefsizim ![]() ![]() ![]() +12 Bosanma davasinda kadin, hakime talebini gerekçesi ile açiklamis ![]() ![]() "Sayin hakim, cocugun bende kalmasini istiyorum ![]() ![]() Hakim kocaya sormus: "Karinizi duydunuz ![]() Adam "Var tabii" demis ve anlatmis: "Sayin hakim ![]() ![]() ![]() delige atanin mi?" Hakim sekreterine döner: "Yaz kizim ![]() ![]() Temel bir arkadaşının daveti üzerine İzmir’e gitmiş ![]() ![]() Kendilerine özgü ağır hareketlerle kol vurup diz buken efeleri seyrederlerken, arkadaşı Temel e dönüp sormuş: “Ne güzel oynuyorlar değil mi ?” Temel dudak bükmüş; “O kadar düşündükten sonra ben de oynarum da” der ![]() Temel,“ Oğlum, bu gün okulda ne yaptınız?” “Baba, dinamit imal ettik ![]() Temel, “Peki, yarın okulda ne yapacaksınız?” “Hangi okulda!” Delikanlı uçakta, güzel bir sarısının yanına düşmüş ![]() Hemen sarkmış sarısına; -"Yan yana otururken muhabbet edilirse seyahat çok kısa sürer, hadi konusalım " demiş ![]() Sarısın okuduğu kitabi yavaşça kapatarak; -"Ne üzerine konuşmak istersin" demiş ![]() Delikanlı, "Valla bilmem ki ![]() ![]() ![]() Sarisin; -"Enteresan bir konu, olabilir,ama önce sana bir soru sorayim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Delikanlı ; -"Valla en ufak bir fikrim yok!" demis, Sarışın: -"Henüz bi b*ktan bile anlamazken nükleer enerjiyi nasıl tartısabileceğini zannediyorsun ? Üç adam cennetin kapısında sorgu meleğinin karşısında duruyormuş (doğal olarak yeni ölmüş adamlar bunlar) ![]() ![]() Adam anlatmış: "Uzun süredir karımın beni aldattığından şüpheleniyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıra ikinci adamdaymış: "Şortumu giymiş evimde günlük sporumu yapıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıra üçüncü adamdaymıi: "Ben buzdolabının içinde çıplak bir şekilde bekliyordum, kendimi burada buldum ![]() DoğaL oLarak +R3p imi isteyebiLirim dimi |
![]() |
![]() |
|