![]() |
Komik Okuyun Anlayın:)(2) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Okuyun Anlayın:)(2)Bir gün Temel eczaneye girmiş ![]() ![]() ![]() -Tavuk var mı? diye sormuş ![]() ![]() -Kardeş tavuk var mı? Dursun iyice sinirlenmiş ve: -Burası eczane burada tavuk olmaz! demiş ![]() -Ne kızıyorsun uşağum madem tavuk yok cama tavuk yok diye yaz da bizde görüp sormayalım! demiş ![]() ![]() ![]() -Tavuk ne zaman gelir? Fadime ölüm döşeğindeymiş ![]() ![]() -Beni affet seni erkekLerLe aLdattım ![]() ![]() ![]() -TemeL Zaten ben seni keyf icin mi zehirLedim saniyosun ![]() Kayseri`de pazarlık değişmez bir adet haline geldi ![]() ![]() ![]() - Beş kere beşin yirmi beş ettiğini bildiğin halde, niye Öğretmene yirmi sekiz diye cevap verdin ? Öğrenci çok olgun bir şekilde cevaplar arkadaşını : -Öyle olduğunu biliyorum da, belki öğretmenimle pazarlığa tutuşurduk diye düşündüm ![]() ![]() Kayserilinin biri iş için Ankara'ya gitmiş ve bir taksiye binmiş ![]() İneceği yere geldiğini ve inmek istediğini belirtmiş taksiciye ![]() ![]() -Şoför gardaş, hayırdır nereye gidiyoruz böyle? Mezbahaya kelle mi yetiştirecen? -Ne mezbahası birader, fren patladı görmüyor musun? -Bişeyler yap o zaman! -Maalesef yapacak bir şey yok! -Bari taksimetreyi gapat gardaşım yav! ![]() ![]() +R3p isterim |
![]() |
![]() |
|