Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlayın2, komik, okuyun

Komik Okuyun Anlayın:)(2)

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Komik Okuyun Anlayın:)(2)

Bir gün Temel eczaneye girmişSormuş tavuk var mı diyeEczaneci dursunda burada tavuk ne arar demiş ve Temel'de çıkmışÖbür gün yine Temel gelmiş ve:
-Tavuk var mı? diye sormuşDursun'da dedim ya burada tavuk yok be kardeşYine öbür gün Temel eczaneye gelmiş ve demişki:
-Kardeş tavuk var mı? Dursun iyice sinirlenmiş ve:
-Burası eczane burada tavuk olmaz! demiş Temel'de:
-Ne kızıyorsun uşağum madem tavuk yok cama tavuk yok diye yaz da bizde görüp sormayalım! demişDursun'da aynen öyle yapmış ve eczanenin camına burada tavuk yoktur diye yazmışÖbür gün yine Temel gelmiş ve camdaki yazıyı okumuş ve içeri girmiş
-Tavuk ne zaman gelir?

Fadime ölüm döşeğindeymişTemeL'e son sözLerini söyLüyormuş
-Beni affet seni erkekLerLe aLdattımHakkını HeLaL etGüzeLde değiLdim zatenDemiş
-TemeL Zaten ben seni keyf icin mi zehirLedim saniyosun

Kayseri`de pazarlık değişmez bir adet haline geldi Hemen her dükkanda bu yıllardır süregelen bir gelenektir Bu durum ilkokul çocuklarına bile yansımıştır İki çocuk bahçede konuşurlarken aralarında pazarlık söz konusudur:

- Beş kere beşin yirmi beş ettiğini bildiğin halde, niye Öğretmene yirmi sekiz diye cevap verdin ?

Öğrenci çok olgun bir şekilde cevaplar arkadaşını :

-Öyle olduğunu biliyorum da, belki öğretmenimle pazarlığa tutuşurduk diye düşündüm Onun için yirmi sekiz dedim

Kayserilinin biri iş için Ankara'ya gitmiş ve bir taksiye binmiş
İneceği yere geldiğini ve inmek istediğini belirtmiş taksiciye Ama dinleyen nerede! Taksi rampa aşağı hızla gidiyormuş Kayserili telaşla bağırmış:

-Şoför gardaş, hayırdır nereye gidiyoruz böyle? Mezbahaya kelle mi yetiştirecen?

-Ne mezbahası birader, fren patladı görmüyor musun?
-Bişeyler yap o zaman!
-Maalesef yapacak bir şey yok!
-Bari taksimetreyi gapat gardaşım yav!

+R3p isterim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com