![]() |
3 Wampir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 3 WampirFADİME FEMİNİST OLURSA Dünya Feministler Kongresinde konuşmacılar görüş belirtmektedir ![]() Ben iyi bir şirketin genel müdürüyüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alman konuşmacı: Ben iyi bir şirkette üst düzey yöneticiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fadime kürsüye çıkmış: Ben kendimi bildim bileli temizlikçiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KIZARTMA Bizim Temel karakolda başkomiserdir ![]() Komiser bey komiser bey! Kocama tavuklu bezelye yapacaktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komiser Temel kadına hiç bakmadan: En eyisi siz o tavuğu kizartma yapin ![]() 3 VAMPİR 3 vampir varmış Biri alman biri ingiliz biriside bizim temel bunlar havada uçarlarken alman aşağıya inmiş ağzı burnu kan içinde gelmiş: almana sormuşlar: Neden ağzın burnun kan içinde? Almman: Aşağıdaki kadının kanını emdim ![]() ingiliz aşağıya inmiş ağzı burnu kan içinde gelmiş ![]() İngiliz'e sormuşlar: Neden ağzın burnun kan içinde? İngiliz: aşağıdaki adamın kanını emdim ![]() Temel'de aşağıya inmiş oda ağzı burnu kan içinde gelmiş ![]() Temel'e de sormuşlar: Neden ağzın burnun kan içinde? Temel ![]() Aşağıdaki direği görüyormusunuz? Vampirler: Evet ![]() Temel: ama ben görmedim ![]() |
![]() |
![]() |
|