Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eve, gönderdim

Eve Gönderdim...

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eve Gönderdim...

Delileri uçağa bindirip, bir şehirden ötekine naklediliyorlardı Ama o kadar çok gürültü yapiyorlardı ki, sonunda pilot dayanamadı Uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittigini görmek istedi
Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardı Baktı, en başta bir deli, ötekilere uymamış, akıllı, uslu oturuyordu

Pilot:
-Sen neden bağırmıyorsun? diye sordu

Adam :
- "Ben bunların öğretmeniyim Onlarda benim öğrencilerim Şimdi teneffüsteler de onun için ses çıkartmıyorum" diye cevap verdi

Pilot, çaresiz yerine döndü Bir süre geçti Bir an geldi ki sesler büsbütün kesiliverdi

Pilot:
- "Aman çok güzel!" diye sevindi "Herhalde kendini öğretmen sanan deli, ötekileri derse almış olsa gerek" diye düşündü

Ama dakikalar geçiyor, arkadan hiç bir ses seda çıkmıyordu Pilot biraz daha bekledikten sonra merak etti Gidip bakmak istedi Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimsecikler yok! Dehşetle sordu :

-Ögrencilerin nerede?, diye

Öğretmen:
- "Dersler bittiHepsini evlerine gönderdim!"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com