Çıkmak İstiyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çıkmak İstiyorumOsman adında bir adamın bir meyhanesi varmış Osman meyhanesi saat 18 ile gece 24 e kadar çalıştırırmış![]() Osman bir gün meyhaneyi kapatıp evinin yolunu tutmuş Evine geldiğinde yorgunluktan hemen yatmış![]() Aradan kısa bir sure sonra telefon çalmış Osman bu saatde ne var diye hayıflanarak telefonu açmak için kalmış ve salonun yolunu tutmuş Telefonu açmış karşısında bir sarhoş![]() ![]() ![]() -- meyhaneci meyhaneci meyhaneci saat kaçta açacaksın? ![]() ![]() ![]() --Ya kardeşim yeni kapattım ne açması ya ![]() ![]() ![]() ![]() Kızgın bir şekilde yatmaya giden meyhaneci uyuduktan kısa bir sure sonra tekrar telefonla uyandırılır Telefonu açar aynı sarhoş aynı muhabbet Meyhaneci bu duruma çok bozulmuştur![]() Telefon bir kez daha çalar… --Aloooooooo -ALOOO MEYHANECİİİ ! --Ne var ne arıyorsun? -Meyhanecii meyhanecii -- Neeeeee -Meyhneyii ne zaaman acacaıksınnn --Sana ne lan sana ne Ne zaman açarsam açarım sana ne be -Meyhaneyii ne zaman açacaksınnn --Ulan açsamda seni içeriye almayacam arama artık ![]() -Meyhaneci ben içeri değil dıışarı çıkmakk istiyorum yaauu ![]() ![]()
|
|
|
|